Šokantni snimak pada malezijskog aviona

Novi amaterski snimak pada malezijskog Boinga MH17 i Istočnoj Ukrajini u kome je poginulo 298 ljudi ugledao je svetlost dana.

Svijet 17.11.2014 | 08:12
Šokantni snimak pada malezijskog aviona

Snimak je nastao mobilnim telefonom i prikazuje sav užas koji je nastao posle pada putničkog aviona.Na snimku se mogu videti šokirani meštani, veliki stub crnog dima koji prekriva nebo.

Neki od meštana nose kante vode kako bi ugasili požar posle pada aviona.

Ostali samo šetaju u stanju šoka.

Autentičnost snimak je potvrđena, a objavljivanje dolazi u trenutku kada je započelo uklanjanje preostalih delova raznetog putničkog aviona. Sav material koji je pronađen biće poslat na analizu u Holandiju.

Podsetimo malezijski boing 777 se srušio 17. jula ove godine sa 280 putnika i 15 članova posade  u Ukrajini blizu granice sa Rusijom. U avionu "Malezija erlajnza" se nalazilo ukupno 298 ljudi, od kojih su 154 bili državljani Holandije. Leteo je od Amsterdama do Kuala Lumpura.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Rade

17.11.2014 10:29

Zna se da je Arsenij Januscek premijer Ukrajine je naredio obaranje MH17, po nalogu pape Franja u veću slavu satane. Januscek je nalog dobio u Vatikana kad je bio glavni gost na kanonizaciji pape Vojtile za sveca. Sve, sve, katoličke TV su 24,ooh vrtele Janusceka kako stoji dp papae Franje u Vatikanu kao glavni gost. Zna se da je Vojtila bio čuvar logora u 2.klanju Vatikana, po toj zasluzi je proglašen za sveca. Cilj ubijanja 300 putnika u MH17 je bio uvođenje sankcija Rusiji.

ODGOVORITE