''Ајмо усташе'' - одјекивало Сан Сиром!!!

Хрватски навијачи направили су нови фашистички ексцес, њих 6.000 бодри репрезенацију против Италије, а Сан Сиром бруји "За дом спремни" и "Ајмо усташе".

Фудбал 16.11.2014 | 23:30
''Ајмо усташе'' - одјекивало Сан Сиром!!!

Хрвати су окупирали Милано у недељу, а на Сан Сиру су изазвали кратак прекид меча због бакљаде након изједначујућег гола у првом полувремену.

На трибини су развили велику заставу са словом У, ознаку за усташе, због чега је ФС Хрватске раније имао доста казни. С обзиром на нулту толеранцију УЕФА према политичким, нарочито фашистичким порукама, прети им нова.

Навијачи обе селекције су звиждали током интонирања химни. Медији преносе и да је група навијача током дана вршила крађе по продавницама у Милану.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

А гдје је сада УЕФА

17.11.2014 00:27

Ко зна који пут хрватски навијаци ово раде.УЕФА је исувисе блага према њима

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЕФИНИ МАЈУМУНЛУЦИ

17.11.2014 09:19

ДА СУ СРБИ УРАДИЛИ ОНО ШТО СУ ХРВАТИ УТАКМИЦА БИ БИЛА ПРЕКИНУТА И РЕЗУЛТАТ БИО БИО ОПЕТ ИСТИ, ОДУЗИМАЊЕ БОДОВА, УТАКМИЦЕ БЕЗ ГЛЕДАОЦА, КАО ПРИЈЕ НЕКОЛИКО ГОДИНА У БОЛОЊИ. МА НИЈЕ УТАКМИЦА НИ ПОЧЕЛА А СУДИЈА ЈЕ ПРЕКИНУО КАО ЗБОГ СРПСКИХ ХУЛИГАНА, САД КАД ХРВАТИ ДИВЉАЈУ, НИКОМ НИШТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОВЕНАЦ

17.11.2014 12:26

Иста "багра и одпад" као и Срби, види се како су их узгајали, значи да им ни родитељи нису били бољи! Сви скупа и једни и друг за ДОМОВИНУ су спремни само неред направити!

ОДГОВОРИТЕ