''Ajmo ustaše'' - odjekivalo San Sirom!!!

Hrvatski navijači napravili su novi fašistički eksces, njih 6.000 bodri reprezenaciju protiv Italije, a San Sirom bruji "Za dom spremni" i "Ajmo ustaše".

Fudbal 16.11.2014 | 23:30
''Ajmo ustaše'' - odjekivalo San Sirom!!!

Hrvati su okupirali Milano u nedelju, a na San Siru su izazvali kratak prekid meča zbog bakljade nakon izjednačujućeg gola u prvom poluvremenu.

Na tribini su razvili veliku zastavu sa slovom U, oznaku za ustaše, zbog čega je FS Hrvatske ranije imao dosta kazni. S obzirom na nultu toleranciju UEFA prema političkim, naročito fašističkim porukama, preti im nova.

Navijači obe selekcije su zviždali tokom intoniranja himni. Mediji prenose i da je grupa navijača tokom dana vršila krađe po prodavnicama u Milanu.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

A gdje je sada UEFA

17.11.2014 00:27

Ko zna koji put hrvatski navijaci ovo rade.UEFA je isuvise blaga prema njima

ODGOVORITE
Name

UEFINI MAJUMUNLUCI

17.11.2014 09:19

DA SU SRBI URADILI ONO ŠTO SU HRVATI UTAKMICA BI BILA PREKINUTA I REZULTAT BIO BIO OPET ISTI, ODUZIMANJE BODOVA, UTAKMICE BEZ GLEDAOCA, KAO PRIJE NEKOLIKO GODINA U BOLONJI. MA NIJE UTAKMICA NI POČELA A SUDIJA JE PREKINUO KAO ZBOG SRPSKIH HULIGANA, SAD KAD HRVATI DIVLJAJU, NIKOM NIŠTA.

ODGOVORITE
Name

SLOVENAC

17.11.2014 12:26

Ista "bagra i odpad" kao i Srbi, vidi se kako su ih uzgajali, znači da im ni roditelji nisu bili bolji! Svi skupa i jedni i drug za DOMOVINU su spremni samo nered napraviti!

ODGOVORITE