Србија: Бишевац отишао на захтјев Лиона!

Повратник у репрезентацију Србије морао раније да се врати у Француску пошто у Олимпику из Лиона не желе да ризикују да обнови повреду.

Фудбал 16.11.2014 | 23:15
Србија: Бишевац отишао на захтјев Лиона!

После пораза од Данске репрезентацију Србије напустио је селектор Дик Адвокат, али и петорица играча, који неће путовати са осталима на пријатељски меч у Грчкој (уторак, 18 часова).

Повратник у национални тим после вишемесечне паузе, Милан Бишевац, објаснио је свој разлог повратка у Француску. Каже да су из Олимпик Лиона инсистирали на томе.

"Разумем захтев мог клуба, боримо се за висок пласман и не желе да ризикују, јер сам се недавно вратио на терен после дуже паузе због повреде. Разговарао сам са селектором Ћурчићем, хвала му на разумевању, као и људима из Савеза. Увек сам се радо одазивао позивима да играм за репрезентацију, младу, олимпијску, А тим... Играње за Србију ми је био велики мотив и када сам се опорављао од повреде и враћао на терен", рекао је Бишевац, који је у поразу против Данске одиграо 19. меч за А репезентацију.

"Жао ми је због пораза од Данске, али и даље верујем да можемо да се пласирамо на Европско првенство. Морамо тако да размишљамо, игра се до краја и бори до последње утакмице. Ја, у сваком случају, остајем селектору на располагању за све будуће акције," закључио је Бишевац.

Коментари / 0

Оставите коментар