Srbija: Biševac otišao na zahtjev Liona!

Povratnik u reprezentaciju Srbije morao ranije da se vrati u Francusku pošto u Olimpiku iz Liona ne žele da rizikuju da obnovi povredu.

Fudbal 16.11.2014 | 23:15
Srbija: Biševac otišao na zahtjev Liona!

Posle poraza od Danske reprezentaciju Srbije napustio je selektor Dik Advokat, ali i petorica igrača, koji neće putovati sa ostalima na prijateljski meč u Grčkoj (utorak, 18 časova).

Povratnik u nacionalni tim posle višemesečne pauze, Milan Biševac, objasnio je svoj razlog povratka u Francusku. Kaže da su iz Olimpik Liona insistirali na tome.

"Razumem zahtev mog kluba, borimo se za visok plasman i ne žele da rizikuju, jer sam se nedavno vratio na teren posle duže pauze zbog povrede. Razgovarao sam sa selektorom Ćurčićem, hvala mu na razumevanju, kao i ljudima iz Saveza. Uvek sam se rado odazivao pozivima da igram za reprezentaciju, mladu, olimpijsku, A tim... Igranje za Srbiju mi je bio veliki motiv i kada sam se oporavljao od povrede i vraćao na teren", rekao je Biševac, koji je u porazu protiv Danske odigrao 19. meč za A repezentaciju.

"Žao mi je zbog poraza od Danske, ali i dalje verujem da možemo da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. Moramo tako da razmišljamo, igra se do kraja i bori do poslednje utakmice. Ja, u svakom slučaju, ostajem selektoru na raspolaganju za sve buduće akcije," zaključio je Biševac.

Komentari / 0

Ostavite komentar