Е, мој Рамосе! Нијемце си нашао да ''ваћариш''!

Невероватан бисер Борусијиног тамнопутог нападача који је ухваћен у превари и мораће да плати казну у висини од 30.000 евра.

Фудбал 16.11.2014 | 23:00
Е, мој Рамосе! Нијемце си нашао да ''ваћариш''!

Против Адријана Рамоса, нападача Борусије из Дортмунда, немачко тужилаштво је поднело прекршајну пријаву због варања на полагању за возачки испит. Рамос ће морати да плати казну од 30.000 евра, а и даље не сме да седне за волан у Немачкој.

Шта се заправо десило?

У мају ове године, Рамос је морао да полаже теоријски испит у просторијама немачког ауто-мото савеза. Иако, Рамос поседује возачку дозволу из Колумбије, немачки закони кажу да мора да положи и теоријски и практични део возачког испита по немачким стандардима како би стекао право да управља аутомобилом у овој земљи.

Међутим, Рамос је одлучио да вара на возачком испиту који је био заказан за 7. мај у Штаусбергу. Одлучио је да пошаље неког другог на испит теорије уместо да оде сам. И ту долазимо до најзанимљивијег дела. Уместо тамнопутог нападача Борусије, на испиту се појавио човек беле пути са папирима на Рамосово име, тврдећи да је он заправо Адријан. Људима из комисије је одмах било сумњиво с обзиром да је Рамос лично поднео пријаву испита, као и да су знали да је реч о познатом фудбалеру.

Колумбијац је брзо ухваћен у превари и две до данас је његов ”генијални план” успевао да остане ван домета немачке јавности. Међутим, новинари Билда су сазнали са глупост Рамоса, а убрзо су добили и званичну потврду од његовог адвоката.

Адвокат је признао све детаље покушаја преваре и истакао да ће Рамос платити казну у висини од 30.000 евра чиме ће избећи да добије криминални досије у немачкој полоцији.

Рамос ће ускоро опет имати право да полаже возачки испит, а до тада ће бити осуђен на такси, помоћ пријатеља или можда евентуално градски превоз.

Коментари / 0

Оставите коментар