E, moj Ramose! Nijemce si našao da ''vaćariš''!

Neverovatan biser Borusijinog tamnoputog napadača koji je uhvaćen u prevari i moraće da plati kaznu u visini od 30.000 evra.

Fudbal 16.11.2014 | 23:00
E, moj Ramose! Nijemce si našao da ''vaćariš''!

Protiv Adrijana Ramosa, napadača Borusije iz Dortmunda, nemačko tužilaštvo je podnelo prekršajnu prijavu zbog varanja na polaganju za vozački ispit. Ramos će morati da plati kaznu od 30.000 evra, a i dalje ne sme da sedne za volan u Nemačkoj.

Šta se zapravo desilo?

U maju ove godine, Ramos je morao da polaže teorijski ispit u prostorijama nemačkog auto-moto saveza. Iako, Ramos poseduje vozačku dozvolu iz Kolumbije, nemački zakoni kažu da mora da položi i teorijski i praktični deo vozačkog ispita po nemačkim standardima kako bi stekao pravo da upravlja automobilom u ovoj zemlji.

Međutim, Ramos je odlučio da vara na vozačkom ispitu koji je bio zakazan za 7. maj u Štausbergu. Odlučio je da pošalje nekog drugog na ispit teorije umesto da ode sam. I tu dolazimo do najzanimljivijeg dela. Umesto tamnoputog napadača Borusije, na ispitu se pojavio čovek bele puti sa papirima na Ramosovo ime, tvrdeći da je on zapravo Adrijan. Ljudima iz komisije je odmah bilo sumnjivo s obzirom da je Ramos lično podneo prijavu ispita, kao i da su znali da je reč o poznatom fudbaleru.

Kolumbijac je brzo uhvaćen u prevari i dve do danas je njegov ”genijalni plan” uspevao da ostane van dometa nemačke javnosti. Međutim, novinari Bilda su saznali sa glupost Ramosa, a ubrzo su dobili i zvaničnu potvrdu od njegovog advokata.

Advokat je priznao sve detalje pokušaja prevare i istakao da će Ramos platiti kaznu u visini od 30.000 evra čime će izbeći da dobije kriminalni dosije u nemačkoj polociji.

Ramos će uskoro opet imati pravo da polaže vozački ispit, a do tada će biti osuđen na taksi, pomoć prijatelja ili možda eventualno gradski prevoz.

Komentari / 0

Ostavite komentar