Зашто Ди Марија није прешао у ПСЖ?

„Срећан сам на Олд Трафорду и уопште не жалим што сам напустио Мадрид“, каже крилни везиста Манчестер јунајтеда.

Фудбал 16.11.2014 | 22:15
Зашто Ди Марија није прешао у ПСЖ?

Једни кажу да је грешку направио Реал Мадрид кад га се одрекао и на његово место довео Хамеса Родригеза, други уверавају да је сам Анхел ди Марија направио лош избор преласком у посрнули Манчестер јунајтед, али је општа оцена да је крлни везиста толико квалитетан играч да комотно може да задужи дрес било ког клуба на свету и да у њему буде носилац.

А мало је недостајало да летос уместо у Енглеској заврши у Француској, пошто је дуго био мета Пари Сен Жермена, међутим, у ексклизивној изјави тамошњој телевизији „Телефут“, левоноги Аргентинац каже да га су на путу ка гради светлости зауставиле финансијске неприлике у које су упали Свеци.
„ПСЖ је био у новчаним проблемима око новца и да није могао да купује играче. То је главни разлог због којег нисам прешао у Париз, иако би играње у Француској задовољило многе фудбалере. Било би и за мене то добро искуство, мада, још сам млад, ко зна, једног дана можда стварно завршим на Парку принчева. Не знам како ће се ствари развијати зу будућности“, рекао је Анхел ди Марија.

То значи да је казна УЕФА због непоштовања финансијског фер-плеја спречила Аргентинца да се пресели у Лигу 1, међутим, он тврди да се лепо снашао и у Премијер лиги, где је на девет утакмица постигао три гола и уписао пет асистенција.
„Доста клубова ме је желело. Стварно. Но, кад се Манчестер јунајтед појавио није желео да одустане. Ђаволи су ме желели до краја и зато се трансфе реализовао. Овде у Манчестеру игра се другачији фудбалер него у Реалу. Срећан сам на Олд Трафорду и уопште не жалим што сам напустио Мадрид. Са краљевским клубом сам освојио све што сам желео: Примеру, Лигу шампиона, Куп краља“, истиче „седмица“ Јунајтеда.

Коментари / 0

Оставите коментар