Саво: Одсад ја доводим селектора!

Нови потпредседник Фудбалског савеза Србије (ФСС) преузео потпуну одговорност за именовање наредног шефа струке "орлова". И не само "орлова". "Више је него јасно да не размишљам о странцу", поручио је.

Фудбал 16.11.2014 | 19:00
Саво: Одсад ја доводим селектора!

Већ првог радног дана на месту потпредседника ФСС, Саво Милошевић изашао је пред новинаре и послао јасну поруку:

"Од данас, одговорност је моја".

Дан после растанка ФСС и Дика Адвоката, а два дана након још једног дебакла "А" селекције, легендарни репрезентативац наше земље иступио је у први план. Изашао је пред новинаре у Кући фудбала у Старој Пазови и поручио:

"Најавили смо смо Извршни одбор ФСС за 25. новембар и до тада има времена да причамо. Не бих се овом приликом бавио другим стварима. Приоритет је да завршимо посао који траје и да од среде на миру решавамо те ствари. Ингеренције на младој селекцији и на 'А' селекцији су моје од синоћ. Ја сам тај који ће предлагати селектора за 'А' селекцију и за младе. Одговорност је моја. Оно чиме ћу се водити у овом избору је искључиво моје професионално стручно мишљење. Нисам овде да бих донео одлуку која се другима допада, већ која је најбоља за наш фудбал", поручио је он.

Јавности се обраћао у друштву вршиоца дужности селектора, Радована Ћурчића. Кратко је одговорио на питање да ли ће (и) нови шеф струке "орлова" бити странац.

"Више него јасно је да ја у овом моменту не размишљам о тренеру из иностранства", поручио је он.

Милошевић је у дугом излагању говорио и о томе чија је највећа одговорност за нови неуспех репрезентације, као и о томе да ли ће нови селектор имати императив пласмана на Европско првенство у Француској 2016. године.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свака цаст

16.11.2014 19:53

Конацно неко са ставом! Браво

ОДГОВОРИТЕ
Name

предлог

16.11.2014 20:43

Само Синиша Михајловић! Сплаварима мора неко да подвикне!

ОДГОВОРИТЕ