Savo: Odsad ja dovodim selektora!

Novi potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) preuzeo potpunu odgovornost za imenovanje narednog šefa struke "orlova". I ne samo "orlova". "Više je nego jasno da ne razmišljam o strancu", poručio je.

Fudbal 16.11.2014 | 19:00
Savo: Odsad ja dovodim selektora!

Već prvog radnog dana na mestu potpredsednika FSS, Savo Milošević izašao je pred novinare i poslao jasnu poruku:

"Od danas, odgovornost je moja".

Dan posle rastanka FSS i Dika Advokata, a dva dana nakon još jednog debakla "A" selekcije, legendarni reprezentativac naše zemlje istupio je u prvi plan. Izašao je pred novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi i poručio:

"Najavili smo smo Izvršni odbor FSS za 25. novembar i do tada ima vremena da pričamo. Ne bih se ovom prilikom bavio drugim stvarima. Prioritet je da završimo posao koji traje i da od srede na miru rešavamo te stvari. Ingerencije na mladoj selekciji i na 'A' selekciji su moje od sinoć. Ja sam taj koji će predlagati selektora za 'A' selekciju i za mlade. Odgovornost je moja. Ono čime ću se voditi u ovom izboru je isključivo moje profesionalno stručno mišljenje. Nisam ovde da bih doneo odluku koja se drugima dopada, već koja je najbolja za naš fudbal", poručio je on.

Javnosti se obraćao u društvu vršioca dužnosti selektora, Radovana Ćurčića. Kratko je odgovorio na pitanje da li će (i) novi šef struke "orlova" biti stranac.

"Više nego jasno je da ja u ovom momentu ne razmišljam o treneru iz inostranstva", poručio je on.

Milošević je u dugom izlaganju govorio i o tome čija je najveća odgovornost za novi neuspeh reprezentacije, kao i o tome da li će novi selektor imati imperativ plasmana na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Svaka cast

16.11.2014 19:53

Konacno neko sa stavom! Bravo

ODGOVORITE
Name

predlog

16.11.2014 20:43

Samo Siniša Mihajlović! Splavarima mora neko da podvikne!

ODGOVORITE