Знате ли да играчи Партизана уче и ово...?

„Играчи имају велико поверење у нас и знају да сви пројекти који су покренуту последњих годину дана имају искључиво афирмативни карактер“, уверава Снежана Филиповић, директор маркетинга црно-белих.

Фудбал 16.11.2014 | 18:20
Знате ли да играчи Партизана уче и ово...?

Објављивање информације да Партизан покреће „Спорт медија школу“, да ће у оквиру ње првотимци имати прилику да стекну различита искуства из области које нису директно везане за фудбал, изазвало је опречне коментаре у јавности, због чега је маркетинг тим црно-белих реаговао додатно појаснивши шта се очекује од, за српске прилике, атипичног програма.
„Није реч о истицању појединих професија, већ о ангажовању врхунских стручњака из седам различитих области који це помоћи играчима да буду ефикаснији на терену. Ангажовањем психотерапеута Мие Попић говорићемо о мотивацијама пре и после утакмица, емотивном пражњењу и слично, а нутрициониста Бранка Мирковић ће говорити о правилној исхрани која је важна за сваког спортисту и која правилном комбинацијом намирница може довести до веће експлозивности и учинка на терену. Госпођа Мирковић годинама ради са врхунским спортистима у иностранству, а са њм је пре одласка у Борусију из Дортмунд радио и Милош Јојић“, подсећа Снежана Филиповић, директор маркетинга црно-белих.

Она уверава да ће похаћање својеврсне наставе у Спортском центру „Земунело“ имати вишеструки значај по изабранике Марка Николића и да ће резултати бити видљиви на дуге стазе.
„Партизан мисли о младим нараштајима који су већ од 15. године одвојени од домова, а како сваке године имамо изданке омладинске школе који одлазе у иностранство, на том путу је важно да имају добру основу у клубу, јер је познавање страних језика императив у модерном свету. На том пољу ће радити магистар енгелског језика Ана Петровић. Кад је реч о темама из области медицине, истакнути струцњак из области гинекологије професор доктор Радомир Аничић, из болнице Народни фронт, ће их током једног предавања упознати са мерама опреза које носи данашњи свет. Говориће на тему сексуалних односа, полно преносивих болести и слично. Од господина Ашока Муртија првотимци ће чути како би требало да се облаче кад одлазе на конференције за меидје, како на спортска дешавања, а како у позориште“.

Доста полемике изазвало је сазнање да ће црно-белима предавање одржати и уредник таблоида „Скандал“. На ту тему, Филиповићева реагује следећим речима:
„Уредник листа „Скандал“ Иван Вуковић говориће на тему како да се избегну медијски скандали, папарацо фотографије и таблоидни текстови. Теме из области спортске психологије и нутриционизма су нешто што постоји у свим европским клубовима и у сарадњи са тренерима и стручњацима временом могу донети добре резултате. Остале теме су факултативне, биће одржано по једно предавање из дате области које доприноси општој ингормисаности играча који због пребукираног распореда немају времена да им се посвете приватно. Добро и плански искоришћено слободно време у којима је једно предавање недељно до 45 минута“.

Директор маркетинга клуба из Хумске у закључку истиче да се фудбалери радују новом пројекту.
„Играчи имају велико поверење у нас и знају да сви пројекти који су покренуту последњих годину дана од спајања спорта и културе, Јутјуб канала и слично имају искључиво афирмативни карактер. Сва предавања ће бити корисна у циљу опште информисаности, а издвојена попут мотивације у спорту и правилне исхране могу допринети и бољим резултатима“, додала је Снежана Филиповић.

Коментари / 0

Оставите коментар