Znate li da igrači Partizana uče i ovo...?

„Igrači imaju veliko poverenje u nas i znaju da svi projekti koji su pokrenutu poslednjih godinu dana imaju isključivo afirmativni karakter“, uverava Snežana Filipović, direktor marketinga crno-belih.

Fudbal 16.11.2014 | 18:20
Znate li da igrači Partizana uče i ovo...?

Objavljivanje informacije da Partizan pokreće „Sport medija školu“, da će u okviru nje prvotimci imati priliku da steknu različita iskustva iz oblasti koje nisu direktno vezane za fudbal, izazvalo je oprečne komentare u javnosti, zbog čega je marketing tim crno-belih reagovao dodatno pojasnivši šta se očekuje od, za srpske prilike, atipičnog programa.
„Nije reč o isticanju pojedinih profesija, već o angažovanju vrhunskih stručnjaka iz sedam različitih oblasti koji ce pomoći igračima da budu efikasniji na terenu. Angažovanjem psihoterapeuta Mie Popić govorićemo o motivacijama pre i posle utakmica, emotivnom pražnjenju i slično, a nutricionista Branka Mirković će govoriti o pravilnoj ishrani koja je važna za svakog sportistu i koja pravilnom kombinacijom namirnica može dovesti do veće eksplozivnosti i učinka na terenu. Gospođa Mirković godinama radi sa vrhunskim sportistima u inostranstvu, a sa njm je pre odlaska u Borusiju iz Dortmund radio i Miloš Jojić“, podseća Snežana Filipović, direktor marketinga crno-belih.

Ona uverava da će pohaćanje svojevrsne nastave u Sportskom centru „Zemunelo“ imati višestruki značaj po izabranike Marka Nikolića i da će rezultati biti vidljivi na duge staze.
„Partizan misli o mladim naraštajima koji su već od 15. godine odvojeni od domova, a kako svake godine imamo izdanke omladinske škole koji odlaze u inostranstvo, na tom putu je važno da imaju dobru osnovu u klubu, jer je poznavanje stranih jezika imperativ u modernom svetu. Na tom polju će raditi magistar engelskog jezika Ana Petrović. Kad je reč o temama iz oblasti medicine, istaknuti strucnjak iz oblasti ginekologije profesor doktor Radomir Aničić, iz bolnice Narodni front, će ih tokom jednog predavanja upoznati sa merama opreza koje nosi današnji svet. Govoriće na temu seksualnih odnosa, polno prenosivih bolesti i slično. Od gospodina Ašoka Murtija prvotimci će čuti kako bi trebalo da se oblače kad odlaze na konferencije za meidje, kako na sportska dešavanja, a kako u pozorište“.

Dosta polemike izazvalo je saznanje da će crno-belima predavanje održati i urednik tabloida „Skandal“. Na tu temu, Filipovićeva reaguje sledećim rečima:
„Urednik lista „Skandal“ Ivan Vuković govoriće na temu kako da se izbegnu medijski skandali, paparaco fotografije i tabloidni tekstovi. Teme iz oblasti sportske psihologije i nutricionizma su nešto što postoji u svim evropskim klubovima i u saradnji sa trenerima i stručnjacima vremenom mogu doneti dobre rezultate. Ostale teme su fakultativne, biće održano po jedno predavanje iz date oblasti koje doprinosi opštoj ingormisanosti igrača koji zbog prebukiranog rasporeda nemaju vremena da im se posvete privatno. Dobro i planski iskorišćeno slobodno vreme u kojima je jedno predavanje nedeljno do 45 minuta“.

Direktor marketinga kluba iz Humske u zaključku ističe da se fudbaleri raduju novom projektu.
„Igrači imaju veliko poverenje u nas i znaju da svi projekti koji su pokrenutu poslednjih godinu dana od spajanja sporta i kulture, Jutjub kanala i slično imaju isključivo afirmativni karakter. Sva predavanja će biti korisna u cilju opšte informisanosti, a izdvojena poput motivacije u sportu i pravilne ishrane mogu doprineti i boljim rezultatima“, dodala je Snežana Filipović.

Komentari / 0

Ostavite komentar