Адвокат након оставке: Навијаћу за Србију!

Дик Адвокат објаснио је због чега је напустио позицију селектора фудбалске репрезентације Србије након пораза од Данске 3:1 у квалификацијама за Европско првенство рекавши да први пут у каријери није могао реши један проблем.

Фудбал 16.11.2014 | 08:40
Адвокат након оставке: Навијаћу за Србију!

"Веома ми је жао што се наш заједнички посао овако завршио. Преузимам одговорност за све што сам урадио на стручном плану у претходном периоду. Притисак који смо имали био је јасно видљив и био је уједно и превелик за ову екипу. Као никада у досадашњој каријери, суочио сам се са проблемом који нисам могао да решим. Сматрам да сам донео часну одлуку, за мене веома тешку. Србија мора одмах да крене даље, неким бољим путем. Репрезентацији Србије желим све најбоље у будућности, увек ћу је сматрати делом себе и од срца ћу навијати за њу", рекао је Адвокат.

Он је такође захвалио челницима Фудбалског савеза Србије.

"Такође, изражавам изузетну захвалност руководству ФС Србије, свим играчима репрезентације и члановима Стручног штаба, на подршци и односу у претходном периоду, поштујући да су увек били уз нас и на свему што раде за српски фудбал. Својим понашањем, учинили су ме поносним у периоду рада на месту селектора Србије", закључио је Адвокат.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ЈА

16.11.2014 08:08

Кога то интересује за кога ће он да навија????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ир

16.11.2014 08:48

Требао си ти навијат док си је водио јаране, сад је касно

ОДГОВОРИТЕ