Advokat nakon ostavke: Navijaću za Srbiju!

Dik Advokat objasnio je zbog čega je napustio poziciju selektora fudbalske reprezentacije Srbije nakon poraza od Danske 3:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo rekavši da prvi put u karijeri nije mogao reši jedan problem.

Fudbal 16.11.2014 | 08:40
Advokat nakon ostavke: Navijaću za Srbiju!

"Veoma mi je žao što se naš zajednički posao ovako završio. Preuzimam odgovornost za sve što sam uradio na stručnom planu u prethodnom periodu. Pritisak koji smo imali bio je jasno vidljiv i bio je ujedno i prevelik za ovu ekipu. Kao nikada u dosadašnjoj karijeri, suočio sam se sa problemom koji nisam mogao da rešim. Smatram da sam doneo časnu odluku, za mene veoma tešku. Srbija mora odmah da krene dalje, nekim boljim putem. Reprezentaciji Srbije želim sve najbolje u budućnosti, uvek ću je smatrati delom sebe i od srca ću navijati za nju", rekao je Advokat.

On je takođe zahvalio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije.

"Takođe, izražavam izuzetnu zahvalnost rukovodstvu FS Srbije, svim igračima reprezentacije i članovima Stručnog štaba, na podršci i odnosu u prethodnom periodu, poštujući da su uvek bili uz nas i na svemu što rade za srpski fudbal. Svojim ponašanjem, učinili su me ponosnim u periodu rada na mestu selektora Srbije", zaključio je Advokat.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

JA

16.11.2014 08:08

Koga to interesuje za koga će on da navija????

ODGOVORITE
Name

Ir

16.11.2014 08:48

Trebao si ti navijat dok si je vodio jarane, sad je kasno

ODGOVORITE