Папе пред Израел: Сви имамо огромну жељу!

Изабраници Сафета Сушића сутра ће у оквиру четвртог кола квалификација за одлазак на Европско првенство, у Хаифи, на стадиону Сами Офер одмјерити снаге са репрезентацијом Израела.

Фудбал 15.11.2014 | 20:15
Папе пред Израел: Сви имамо огромну жељу!

Данас је на стадиону Сами Офер одржана прес конференција на којој се присутним медијима обратио селектор нашег националног тима.

"Још имам једну дилему и сутра ћемо да је ријешимо. Асмир Беговић је тренирао и јуче и дан прије тога и неће бити никаквих проблема када је његов наступ у питању," рекао је Сушић.

"Ми смо екипа која ниједну утакмицу до сада није играла да изгуби. Ми ћемо покушати побиједити, мада неће бити нимало лако. Играју код куће пред својом публиком. Сигуран сам да ће играчи дати све од себе, јер су свјесни ситуације и пораз сутра би нас удаљио од нашег циља. Чак и ако одиграмо неријешено остајемо у трци за прва два мјеста," рекао је Сушић.

"Ако погледате екипу која ће сутра играти, онда ћете доћи до закључка да девет играча који су играли против Аргентине ће играти сутра. Екипа која има једног Беговића, Спахића, Пјанића, Лулића, Бешића је изузетно квалитетна и ја сам сигуран да ће одиграти одлично. Видио сам колику жељу имају и уопште ме није страх сутрашње утакмице. Не бих ништа обећавао, у фудбалу је све могуће, али вјерујем да можемо до повољног резултата сутра. Надам се да ћемо сутра, те који једва чекају лош резултат разочарати," каже Сушић.

"О Израелу знам све, баш као и они о нама. Њихов селектор има двије дилеме. Знамо ми њих, знају они нас. Имају добру екипу, стартовали су добро. Биће тешка утакмица, а на крају можда одлучи и срећа," каже Сушић.

"Немам никакав притисак ни када су сви ту, ни сада. Увијек дајем све од себе. Имамо несрећу са повредама и видио сам да смо сви врло мотивисани. Имамо велику жељу да покажемо да играмо добро и да узмемо сва три бода. Ако не освојимо три бода биће јако тешко да се пласирамо на Европско првенство. Свјесни смо да сутра можемо направити добар резултат," каже везњак Миралем Пјанић.

"Тренутно се више прича о негативном, него о позитивном. Мислим да се о првој утакмици може причати негативно, али су резултати против Велса и Белгије били реални. Поштујемо противника и знамо да ће бити тешко, али ми и поред ових повреда имамо одличну екипу и ко год буде на терену даће све од себе и надам се да ћемо отићи из Хаифе са побједом," рекао је Пјанић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

зак

15.11.2014 19:33

сретно змајеви

ОДГОВОРИТЕ