Вучић: Увјерен сам да ће починиоци бити пронађени

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је данас да је готово увјерен да ће у данима који су пред нама они који су покушали убиство Милана Бека бити пронађен и изведени пред лице правде и додао да то није било професионално изведено.

Србија 15.11.2014 | 10:17
Вучић: Увјерен сам да ће починиоци бити пронађени

Он је, одговарајући на питања новинара у Лазаревцу гдје је обишао рударски басен Колубара и коп Тамнава западно поље, рекао да многи нису очекивали да ће када су злочиначки убијени мала Тијана Јурић или Лука Јовановић убице бити пронађене, али да то јесте учињено.

"Ово свакако није било професионално изведено, није реч о покушају професионалног убиства. Много грешака су починиоци начинили и готово сам увјерен да ће у данима који су пред нама они који су то урадили бити пронађени и изведени пред лице правде", казао је Вучић.

Како је навео, то је најважнији задатак државе да се покаже да ниједан злочин не може проћи некажњено.

"Они који су то починили биће ухваћени и биће кажњени готово сам сигуран у то", казао је премијер и додао да је, наравно, важно и то да је Беко жив.

Бизнисмен Милан Беко је јуче око 17 сати испред своје куће на Дедињу погођен у стомак, а начелник београдске полиције Веселин Милић рекао је да су највјероватније два извршиоца учествовала у нападу на њега. Беко је одмах послије рањавања оперисан, а његово стање је стабилно али су повреде тешке и опасне по живот. 

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Беко

15.11.2014 10:15

Има и поправни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајс

15.11.2014 11:33

Зна професионалац како то иде.

ОДГОВОРИТЕ