Vučić: Uvjeren sam da će počinioci biti pronađeni

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je gotovo uvjeren da će u danima koji su pred nama oni koji su pokušali ubistvo Milana Beka biti pronađen i izvedeni pred lice pravde i dodao da to nije bilo profesionalno izvedeno.

Srbija 15.11.2014 | 10:17
Vučić: Uvjeren sam da će počinioci biti pronađeni

On je, odgovarajući na pitanja novinara u Lazarevcu gdje je obišao rudarski basen Kolubara i kop Tamnava zapadno polje, rekao da mnogi nisu očekivali da će kada su zločinački ubijeni mala Tijana Jurić ili Luka Jovanović ubice biti pronađene, ali da to jeste učinjeno.

"Ovo svakako nije bilo profesionalno izvedeno, nije reč o pokušaju profesionalnog ubistva. Mnogo grešaka su počinioci načinili i gotovo sam uvjeren da će u danima koji su pred nama oni koji su to uradili biti pronađeni i izvedeni pred lice pravde", kazao je Vučić.

Kako je naveo, to je najvažniji zadatak države da se pokaže da nijedan zločin ne može proći nekažnjeno.

"Oni koji su to počinili biće uhvaćeni i biće kažnjeni gotovo sam siguran u to", kazao je premijer i dodao da je, naravno, važno i to da je Beko živ.

Biznismen Milan Beko je juče oko 17 sati ispred svoje kuće na Dedinju pogođen u stomak, a načelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je da su najvjerovatnije dva izvršioca učestvovala u napadu na njega. Beko je odmah poslije ranjavanja operisan, a njegovo stanje je stabilno ali su povrede teške i opasne po život. 

Izvor: Agencije

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Beko

15.11.2014 10:15

Ima i popravni...

ODGOVORITE
Name

Bajs

15.11.2014 11:33

Zna profesionalac kako to ide.

ODGOVORITE