Жигић нашао клуб - Блекпул!

Херој Бирмингема за сада још увек нема ангажман...

Фудбал 14.11.2014 | 21:30
Жигић нашао клуб - Блекпул!

После завршене мисије у Бирмингему и након што је Никола Жигић сачувао Плавце у Чемпионшипу, херој клуба Сент Ендрјуза остао је без ангажмана и до сада није успео да пронађе адекватну средину за наставак каријере. Током лета британски медији изашли су са шокантном информацијом да је прекаљени дугајлија близу одласка у Арсенал, али од те приче на крају није било ништа.

У једном моменту се чак помињао и повратак на Маракану, али је Жигић ту могућност у старту одбацио. У игри су били бројни клубови широм Европе, али изгледа да 34-годишњи центарфор нема намеру да оде са Острва.

Наиме, према информацијама које су стигле из Велике Британије, Никола Жигић је примећен на тренингу Блекпула, иначе последњепласиране екипе Чемпионшипа, што је моментално изазвало буру коментара навијача. Док се један део радује евентуалном ангажовању српског нападача, други подсећају на то за колико новца је Жигић играо у Бирмингему (имао је растући уговор, који му је у једном моменту доносио и по 50.000 фунти недељно), те не желе да њихов клуб има посла с њим.

Ипак, време ће показати да ли управа Блекпула у Жигићу види спасиоца или је српски интернационалац ту само да попуни број на тренингу...

Коментари / 0

Оставите коментар