Žigić našao klub - Blekpul!

Heroj Birmingema za sada još uvek nema angažman...

Fudbal 14.11.2014 | 21:30
Žigić našao klub - Blekpul!

Posle završene misije u Birmingemu i nakon što je Nikola Žigić sačuvao Plavce u Čempionšipu, heroj kluba Sent Endrjuza ostao je bez angažmana i do sada nije uspeo da pronađe adekvatnu sredinu za nastavak karijere. Tokom leta britanski mediji izašli su sa šokantnom informacijom da je prekaljeni dugajlija blizu odlaska u Arsenal, ali od te priče na kraju nije bilo ništa.

U jednom momentu se čak pominjao i povratak na Marakanu, ali je Žigić tu mogućnost u startu odbacio. U igri su bili brojni klubovi širom Evrope, ali izgleda da 34-godišnji centarfor nema nameru da ode sa Ostrva.

Naime, prema informacijama koje su stigle iz Velike Britanije, Nikola Žigić je primećen na treningu Blekpula, inače poslednjeplasirane ekipe Čempionšipa, što je momentalno izazvalo buru komentara navijača. Dok se jedan deo raduje eventualnom angažovanju srpskog napadača, drugi podsećaju na to za koliko novca je Žigić igrao u Birmingemu (imao je rastući ugovor, koji mu je u jednom momentu donosio i po 50.000 funti nedeljno), te ne žele da njihov klub ima posla s njim.

Ipak, vreme će pokazati da li uprava Blekpula u Žigiću vidi spasioca ili je srpski internacionalac tu samo da popuni broj na treningu...

Komentari / 0

Ostavite komentar