Саво: Толе има апсолутну подршку!

Директор млађих репрезентативних селекција Саво Милошевић рекао је да актуелни председник ФСС Томислав Караџић има апсолутну подршку фудбалске Србије.

Фудбал 14.11.2014 | 21:00
Саво: Толе има апсолутну подршку!

"Караџић има апсолутну већину у односу на своје ривале у овом моменту, пре свега захваљујући доброј организацији и резултатима ФСС последњих година", изјавио је Милошевић Тањугу у Јагодини, где је био гост на традиционалној манифестацији "Плаво вече".

Према МИлошевићевим речима, Фудбалски савез Србије је под вођством Караџића урадио много по питању инфраструктуре у Србији, помогао многим клубовима, као ниједан претходни председник у историји српског или југословенског фудбала.

"Много добрих ствари је одрађено, међутим, све се то ставља под тепих и причају се само неке негативне ствари и просто не могу да се сложим са тим. Систем фудбала у Србији је ограмон, одржавати га на овај начин је тешко, а ФСС то ради добро, у заиста изузетно тешким условим, с обзиром на то да имамо велике препреке са свих страна, укључхујући и неке државне елементе. Тешко је под таквим притиском остваривати овакве резултате и успут помагати клубовима", истакао је МИлошевић.

Он тврди да све ово говори, не да би бранио било кога, него што су то чињенице.

"Не, не говорим ово да бих бранио некога, причам о стварима које су чињенице, које нису само моје мишљење. Код нас се људи често баве споредним стварима, а не шуштином", закључио је Милошевић.

Караџић је на недавној Скупштини ФСС добио подршку, а променама статута, обезбедио је себи још најмање годину дана на председничкој функцији.

Иницијативу за његову смену иницирала је Црвена звезда предвођена Звезданом Терзићем и Славишом Кокезом.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Маја

14.11.2014 20:26

Који резултати? Једини спорт гдје Срби немају никакве резултате. Томислав КараЏиц треба да иде у пензију и препусти фотељу неком младјем. Ови фудбалери су висе досадни. Неби остали зиви од њихових хвалисања да имају резултате попут ватерполиста, тенисера, косаркаса ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

14.11.2014 21:37

Браво Мајо.Који резултати.Ево висе не могу да их гледам против једне просјецне Данске.Брука.Кад је то Србија била на неком вецем такмицењу.Све их треба отјерати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Модрица

15.11.2014 11:19

Ако има подрску нема зато резултата сто се теце фудбала...Нема нас нигдје..Морас имати подрску кад си све платио људе око себе зато имас вецину..Кад би Карадзиц отисо било би друкције..Саво мајсторе

ОДГОВОРИТЕ