Savo: Tole ima apsolutnu podršku!

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Savo Milošević rekao je da aktuelni predsednik FSS Tomislav Karadžić ima apsolutnu podršku fudbalske Srbije.

Fudbal 14.11.2014 | 21:00
Savo: Tole ima apsolutnu podršku!

"Karadžić ima apsolutnu većinu u odnosu na svoje rivale u ovom momentu, pre svega zahvaljujući dobroj organizaciji i rezultatima FSS poslednjih godina", izjavio je Milošević Tanjugu u Jagodini, gde je bio gost na tradicionalnoj manifestaciji "Plavo veče".

Prema MIloševićevim rečima, Fudbalski savez Srbije je pod vođstvom Karadžića uradio mnogo po pitanju infrastrukture u Srbiji, pomogao mnogim klubovima, kao nijedan prethodni predsednik u istoriji srpskog ili jugoslovenskog fudbala.

"Mnogo dobrih stvari je odrađeno, međutim, sve se to stavlja pod tepih i pričaju se samo neke negativne stvari i prosto ne mogu da se složim sa tim. Sistem fudbala u Srbiji je ogramon, održavati ga na ovaj način je teško, a FSS to radi dobro, u zaista izuzetno teškim uslovim, s obzirom na to da imamo velike prepreke sa svih strana, uključhujući i neke državne elemente. Teško je pod takvim pritiskom ostvarivati ovakve rezultate i usput pomagati klubovima", istakao je MIlošević.

On tvrdi da sve ovo govori, ne da bi branio bilo koga, nego što su to činjenice.

"Ne, ne govorim ovo da bih branio nekoga, pričam o stvarima koje su činjenice, koje nisu samo moje mišljenje. Kod nas se ljudi često bave sporednim stvarima, a ne šuštinom", zaključio je Milošević.

Karadžić je na nedavnoj Skupštini FSS dobio podršku, a promenama statuta, obezbedio je sebi još najmanje godinu dana na predsedničkoj funkciji.

Inicijativu za njegovu smenu inicirala je Crvena zvezda predvođena Zvezdanom Terzićem i Slavišom Kokezom.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Maja

14.11.2014 20:26

Koji rezultati? Jedini sport gdje Srbi nemaju nikakve rezultate. Tomislav KaraDŽic treba da ide u penziju i prepusti fotelju nekom mladjem. Ovi fudbaleri su vise dosadni. Nebi ostali zivi od njihovih hvalisanja da imaju rezultate poput vaterpolista, tenisera, kosarkasa ...

ODGOVORITE
Name

333

14.11.2014 21:37

Bravo Majo.Koji rezultati.Evo vise ne mogu da ih gledam protiv jedne prosjecne Danske.Bruka.Kad je to Srbija bila na nekom vecem takmicenju.Sve ih treba otjerati.

ODGOVORITE
Name

Modrica

15.11.2014 11:19

Ako ima podrsku nema zato rezultata sto se tece fudbala...Nema nas nigdje..Moras imati podrsku kad si sve platio ljude oko sebe zato imas vecinu..Kad bi Karadzic otiso bilo bi drukcije..Savo majstore

ODGOVORITE