ЈЈ се нада бољој 2015.!

Не мислим да ми је наредна година последња прилика да освојим сингл грен слем и надам се да ћу у 2015. успети да дођем до прве грен слем титуле у синглу – рекла је српска тенисерка.

Тенис 14.11.2014 | 10:45
ЈЈ се нада бољој 2015.!

Друга тенисерка Србије Јелена Јанковић од 17. новембра учествоваће Шампионској тениској лиги, која ће бити организована у шест индијских градова.

Некадашња прва тенисерка света сматра да ће десетодневна манифестација значајно утицати на промоцију тениса у Индији.

- Лепо је имати лигу и довести играче Топ класе да играју. Мислим да ће такмичење бити одлично, учествују многа велика имена, велики шампиони, бивши и садашњи- рекла је Јелена за тајландске медије, где се тренутно налази на одмору.

Џеј Џеј је додала да је забавно и узбудљиво играти у том делу света.

- Ово је другачији формат такмичења, никада нисам играла ништа слично. Заиста се радујем игрању пред индијским навијачима.

Српска тенисерка играће у Делхи тиму са Кевином Андерсоном, Хуаном Карлосом Ферером и индијском тенисерком Санам Синх и истиче да нема никакве потребе да се сумња у приступ који ће тенисери имати према такмичењу.

- Мислим да ће играчи дати све од себе и да ће бити занимљиво такмичење.

Јелена је изразила наду да би у наступајућој сезони коначно могла да стигне до једног грен слем трофеја у синглу, пошто је 2007. у пару са Џејмијем Марејем.

- Не мислим да ми је наредна година последња прилика да освојим сингл грен слем. Још увек се осећам младом, имам пред собом још неколико година активног играња. Надам се да ће 2015. бити моја година у којој ћу освојити прву грен слем титулу.

Говорећи о такмичењу с највећим ривалкама (Ана Ивановић, сестре Вилијамс...) Јанковићева је нагласила да против сваке противнице игра са подједнаким жаром и да ни једна супарница са WТА тура не изазива код ње посебне емоције и додатну мотивацију.

- Волим да се такмичим, и потпуно ми је неважно ко је преко пута мреже. Сваки ривал је тежак на специфичан начин. Уживам када сам на терену и трудим се да дам све од севе како бих победила – рекла је Јелена, додавши да се полако враћа у ритам после опоравка од повреде леђа и да би ускоро требало да буде у пуној форми.

Учешће у Шампионској тениској лиги, између осталих, потврдили су и Томи Робредо, Пет Кеш, Маркос Багдатис, Агњешка Радванска, Фелицијано Лопез, Венус Вилијамс, Михаил Јужњи, Мартина Хингис, Давид Ферер...

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дрвосјеца

14.11.2014 11:43

Брате добре слике

ОДГОВОРИТЕ