JJ se nada boljoj 2015.!

Ne mislim da mi je naredna godina poslednja prilika da osvojim singl gren slem i nadam se da ću u 2015. uspeti da dođem do prve gren slem titule u singlu – rekla je srpska teniserka.

Tenis 14.11.2014 | 10:45
JJ se nada boljoj 2015.!

Druga teniserka Srbije Jelena Janković od 17. novembra učestvovaće Šampionskoj teniskoj ligi, koja će biti organizovana u šest indijskih gradova.

Nekadašnja prva teniserka sveta smatra da će desetodnevna manifestacija značajno uticati na promociju tenisa u Indiji.

- Lepo je imati ligu i dovesti igrače Top klase da igraju. Mislim da će takmičenje biti odlično, učestvuju mnoga velika imena, veliki šampioni, bivši i sadašnji- rekla je Jelena za tajlandske medije, gde se trenutno nalazi na odmoru.

Džej Džej je dodala da je zabavno i uzbudljivo igrati u tom delu sveta.

- Ovo je drugačiji format takmičenja, nikada nisam igrala ništa slično. Zaista se radujem igranju pred indijskim navijačima.

Srpska teniserka igraće u Delhi timu sa Kevinom Andersonom, Huanom Karlosom Fererom i indijskom teniserkom Sanam Sinh i ističe da nema nikakve potrebe da se sumnja u pristup koji će teniseri imati prema takmičenju.

- Mislim da će igrači dati sve od sebe i da će biti zanimljivo takmičenje.

Jelena je izrazila nadu da bi u nastupajućoj sezoni konačno mogla da stigne do jednog gren slem trofeja u singlu, pošto je 2007. u paru sa Džejmijem Marejem.

- Ne mislim da mi je naredna godina poslednja prilika da osvojim singl gren slem. Još uvek se osećam mladom, imam pred sobom još nekoliko godina aktivnog igranja. Nadam se da će 2015. biti moja godina u kojoj ću osvojiti prvu gren slem titulu.

Govoreći o takmičenju s najvećim rivalkama (Ana Ivanović, sestre Vilijams...) Jankovićeva je naglasila da protiv svake protivnice igra sa podjednakim žarom i da ni jedna suparnica sa WTA tura ne izaziva kod nje posebne emocije i dodatnu motivaciju.

- Volim da se takmičim, i potpuno mi je nevažno ko je preko puta mreže. Svaki rival je težak na specifičan način. Uživam kada sam na terenu i trudim se da dam sve od seve kako bih pobedila – rekla je Jelena, dodavši da se polako vraća u ritam posle oporavka od povrede leđa i da bi uskoro trebalo da bude u punoj formi.

Učešće u Šampionskoj teniskoj ligi, između ostalih, potvrdili su i Tomi Robredo, Pet Keš, Markos Bagdatis, Agnješka Radvanska, Felicijano Lopez, Venus Vilijams, Mihail Južnji, Martina Hingis, David Ferer...

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

drvosjeca

14.11.2014 11:43

Brate dobre slike

ODGOVORITE