Чуплигин: Власт мора да буде стабилна

Представник шефа Мисије ОЕБС-а у БиХ Александер Чуплигин рекао је данас у Бањалуци да само формирање власти није једини корак напријед, јер она мора бити стабилна, отворена и свеобухватна да би могла дати позитивне резултате.

Босна и Херцеговина 13.11.2014 | 18:40
Чуплигин: Власт мора да буде стабилна

Чуплигин је током одвојених сусрета са новоизабраним потпредсједницима Републике Српске Јосипом Јерковићем и Рамизом Салкићем истакао да је веома важно да буду формиране стабилне и успјешне власти у БиХ.

"Надамо се да ће нове власти што прије бити успостављене да би се позабавиле актуелним питањем европских интеграција, отклањањем посљедица поплава и социо-економским потребама грађана", додао је Чуплигин.

Из Мисије ОЕБС-а у БиХ саопштено је да је Чуплигин подстакао Јерковића и Салкића да блиско сарађују са органима власти на свим нивоима у БиХ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Жалосно, али је овако

14.11.2014 13:37

Остаје нам једино да замолимо Америку да овдје уведе реда. Једино они могу нешто урадити. Све остало је губљење времена. Нека доведу бар 1000 америчких службеника да овдје успоставе систем. Они нека сједе у скупштинама и доносе законе. А онда нека те законе и проводе. Јер наши неће никад. Наси су способни само утабаном стазом ићи у круг.

ОДГОВОРИТЕ