Миха стиже на Србија - Данска

Некадашњи селектор Србије Синиша Михајловић уживо ће посматрати свој бивши тим у утакмици против Данске. "Тачно је, његова подршка много значи", потврдио је његов наследник, Дик Адвокат.

Фудбал 13.11.2014 | 21:45
Миха стиже на Србија - Данска

Фудбалска репрезентација Србије имаће у петак увече, на стадиону Партизана, подршку и свог бившег учитеља - Синише Михајловића.

Некадашњи селектор "орлова", а сада тренер Сампдорије, допутоваће у Београд и уживо посматрати меч Србија - Данска, један од важнијих изазова његових бивших изабраника у борби за пласман на Еуро 2016.

Његов наследник Дик Адвокат рекао је прошле недеље да не види зашто би мењао тим који је Михајловић састављао и, уопште, позитивно говорио о његовом раду.

И у четвртак је на конференцији за новинаре у Београду поздравио долазак свог претходника на утакмицу.

"Тачно је да ће у петак бити овде. Добро је да се одржава коректна веза са бившим селектором и његова подршка сигурно значи играчима", рекао је Холанђанин.

Немања Матић је такође похвалио одлуку бившег селектора да допутује у Београд, иако је добро познато да су имали размирице и да га Михајловић није звао у тим све до краја квалификација.

"Михајловић је наш бивши селектор и добро се познајемо. Свака му част што је издвојио време да дође у Београд. Свака подршка нам значи", поручио је Матић.

Утакмица Србија - Данска заказана је за петак у 20.45 часова, пред празним трибинама стадиона Партизана у Хумској, због раније изречене казне УЕФА.

Коментари / 0

Оставите коментар