Miha stiže na Srbija - Danska

Nekadašnji selektor Srbije Siniša Mihajlović uživo će posmatrati svoj bivši tim u utakmici protiv Danske. "Tačno je, njegova podrška mnogo znači", potvrdio je njegov naslednik, Dik Advokat.

Fudbal 13.11.2014 | 21:45
Miha stiže na Srbija - Danska

Fudbalska reprezentacija Srbije imaće u petak uveče, na stadionu Partizana, podršku i svog bivšeg učitelja - Siniše Mihajlovića.

Nekadašnji selektor "orlova", a sada trener Sampdorije, doputovaće u Beograd i uživo posmatrati meč Srbija - Danska, jedan od važnijih izazova njegovih bivših izabranika u borbi za plasman na Euro 2016.

Njegov naslednik Dik Advokat rekao je prošle nedelje da ne vidi zašto bi menjao tim koji je Mihajlović sastavljao i, uopšte, pozitivno govorio o njegovom radu.

I u četvrtak je na konferenciji za novinare u Beogradu pozdravio dolazak svog prethodnika na utakmicu.

"Tačno je da će u petak biti ovde. Dobro je da se održava korektna veza sa bivšim selektorom i njegova podrška sigurno znači igračima", rekao je Holanđanin.

Nemanja Matić je takođe pohvalio odluku bivšeg selektora da doputuje u Beograd, iako je dobro poznato da su imali razmirice i da ga Mihajlović nije zvao u tim sve do kraja kvalifikacija.

"Mihajlović je naš bivši selektor i dobro se poznajemo. Svaka mu čast što je izdvojio vreme da dođe u Beograd. Svaka podrška nam znači", poručio je Matić.

Utakmica Srbija - Danska zakazana je za petak u 20.45 časova, pred praznim tribinama stadiona Partizana u Humskoj, zbog ranije izrečene kazne UEFA.

Komentari / 0

Ostavite komentar