Олсен спрема посебну тактику за Србију!

Мортен Олсон планира да са везистима изненади Адвоката и Орлове.

Фудбал 12.11.2014 | 17:15
Олсен спрема посебну тактику за Србију!

Колико је добро или лоше што Никлас Бендтнер, чија каријера иде силазном путањом, неће играти против Србије у Београду биће јасно после 90 и кусур минута на празној Маракани. Селектор Данске Мортен Олсон, упркос томе што је некадашњи шпиц Арсенала постигао два гола за Волфзбург против Краснодара у Лиги Европе (5:1), спремио је посебну тактику за Орлове - играће без нападача!

“Хајде да се сложимо у једној ствари, а то је да имамо офанзивне играче који могу да играју на крилним позицијама, чак и у нападу. Немци, на пример, и даље немају изразитог нападача, али су ипак светски шампиони”, подсећа Олсен и, како преносе дански медији, мисли на Јусуфа Пулсена и Ласе Вибеа.

Селектор Данске још једном је морао да се правда због чега није позвао Бендтнера.
“Чули смо из Волфзбурга да верују у њега и да је само питање времена када ће му поново указати шансу. Уопште није спорно да Бендтнер има квалитет. Да мислим да је у форми добио би позив, али да ли је у форми“, питао је Олсон.

На табели И групе Данска после три утакмице води са четири бода, колико има и другопласирана Албанија, а следе Португалија са три и Србија и Јерменија са по један бод из два меча.

Предстојећа утакмица између Србије и Данске у Београду, 14. новембра, биће одиграна без присуства публике.

Коментари / 0

Оставите коментар