Olsen sprema posebnu taktiku za Srbiju!

Morten Olson planira da sa vezistima iznenadi Advokata i Orlove.

Fudbal 12.11.2014 | 17:15
Olsen sprema posebnu taktiku za Srbiju!

Koliko je dobro ili loše što Niklas Bendtner, čija karijera ide silaznom putanjom, neće igrati protiv Srbije u Beogradu biće jasno posle 90 i kusur minuta na praznoj Marakani. Selektor Danske Morten Olson, uprkos tome što je nekadašnji špic Arsenala postigao dva gola za Volfzburg protiv Krasnodara u Ligi Evrope (5:1), spremio je posebnu taktiku za Orlove - igraće bez napadača!

“Hajde da se složimo u jednoj stvari, a to je da imamo ofanzivne igrače koji mogu da igraju na krilnim pozicijama, čak i u napadu. Nemci, na primer, i dalje nemaju izrazitog napadača, ali su ipak svetski šampioni”, podseća Olsen i, kako prenose danski mediji, misli na Jusufa Pulsena i Lase Vibea.

Selektor Danske još jednom je morao da se pravda zbog čega nije pozvao Bendtnera.
“Čuli smo iz Volfzburga da veruju u njega i da je samo pitanje vremena kada će mu ponovo ukazati šansu. Uopšte nije sporno da Bendtner ima kvalitet. Da mislim da je u formi dobio bi poziv, ali da li je u formi“, pitao je Olson.

Na tabeli I grupe Danska posle tri utakmice vodi sa četiri boda, koliko ima i drugoplasirana Albanija, a slede Portugalija sa tri i Srbija i Jermenija sa po jedan bod iz dva meča.

Predstojeća utakmica između Srbije i Danske u Beogradu, 14. novembra, biće odigrana bez prisustva publike.

Komentari / 0

Ostavite komentar