Ноле о Стену: Тежак меч за обојицу!

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да га очекује тежак меч против Станисласа Вавринке у другом колу завршног Мастерса у Лондону.

Тенис 12.11.2014 | 16:00
Ноле о Стену: Тежак меч за обојицу!

Ђоковић са швајцарским тенисером игра од 21 час у “О2 арени”, два дана пошто су обојица остварили сигурне и експресне победе у првом колу.

Новак је био бољи од Хрвата Марина Чилића, док је Вавринка славио против Томаша Бердиха из Чешке.

Ђоковићу и Вавринки то ће бити 19. међусобни сусрет, а српски тенисер тренутно води са 15-3 у победама. Међутим, Вавринка је добио последњи дуел, који су играли у четвртфиналу Аустралијан Опена, још у јануару, када је било 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7.

“Од Мелбурна нисмо играли, имао је одређене осцилације у току године, али један од најконстантнијих по успесима и заслужено је број четири на свету. Биће незгодан меч јер је он одиграо на високом нивоу свој први дуел, али и ја сам, мали број поена ће одлучивати”, рекао је Ђоковић.

Први рекет света истакао је да је Вавринка много напредовао у својој игри у последњих годину и по дана.

“Вавринка је изузетно квалитетан играч, комплетирао је своју игру у последњих годину и по дана. Пре свега мислим да је ментално успео да сазри и да верује да може да побеђује најбоље играче на свету и осваја велике титуле, што је доказао на Аустралијан Опену”, истакао је српски тенисер.

Коментари / 0

Оставите коментар