Nole o Stenu: Težak meč za obojicu!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da ga očekuje težak meč protiv Stanislasa Vavrinke u drugom kolu završnog Mastersa u Londonu.

Tenis 12.11.2014 | 16:00
Nole o Stenu: Težak meč za obojicu!

Đoković sa švajcarskim teniserom igra od 21 čas u “O2 areni”, dva dana pošto su obojica ostvarili sigurne i ekspresne pobede u prvom kolu.

Novak je bio bolji od Hrvata Marina Čilića, dok je Vavrinka slavio protiv Tomaša Berdiha iz Češke.

Đokoviću i Vavrinki to će biti 19. međusobni susret, a srpski teniser trenutno vodi sa 15-3 u pobedama. Međutim, Vavrinka je dobio poslednji duel, koji su igrali u četvrtfinalu Australijan Opena, još u januaru, kada je bilo 2:6, 6:4, 6:2, 3:6, 9:7.

“Od Melburna nismo igrali, imao je određene oscilacije u toku godine, ali jedan od najkonstantnijih po uspesima i zasluženo je broj četiri na svetu. Biće nezgodan meč jer je on odigrao na visokom nivou svoj prvi duel, ali i ja sam, mali broj poena će odlučivati”, rekao je Đoković.

Prvi reket sveta istakao je da je Vavrinka mnogo napredovao u svojoj igri u poslednjih godinu i po dana.

“Vavrinka je izuzetno kvalitetan igrač, kompletirao je svoju igru u poslednjih godinu i po dana. Pre svega mislim da je mentalno uspeo da sazri i da veruje da može da pobeđuje najbolje igrače na svetu i osvaja velike titule, što je dokazao na Australijan Openu”, istakao je srpski teniser.

Komentari / 0

Ostavite komentar