Толе: Не дам савез кримосима!

Председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) поручио је у уторак да ће, за годину или годину и по, када буде одлазио са те функције, оставити Савез поштеним људима и да неће дозволити да га наследе менаџери и криминалци!

Фудбал 11.11.2014 | 21:30
Толе: Не дам савез кримосима!

На дан када је добио подршку фудбалских региона источне и западне Србије, Томислав Караџић упутио је конкретну и оштру поруку опозицији, која увелико ради на његовој смени.

После одласка са власти његових сарадника у фудбалској Војводини и након "напада" лобија окупљеног око ФК Црвена звезда на челне позиције Фудбалског савеза Београда, председник ФСС посетио је Крагујевац и поручио:

"Када будем одлазио, а са мном и један број људи, наћи ћу наследнике који ће поштено да раде, инвестирају, да не краду, не продају фудбалере и да не намештају селекторе".

Он је додао да "групица људи, менаџера из земље и иностранства, има за циљ да преузме Савез, води кадровску политику селектора, води млађе селекције и А репрезентацију".

"Ми се за сада томе одупиремо. Наравно, сви смо подложни оценама, али што је у нашим могуцностима понудили смо фудбалу и поштено је да неком ко је јуче дошао у фудбал и ко се бави криминалним пословима не дамо фудбалски савез, ни Србије, ни региона, ни општине", поручио је Караџић.

Караџић је недавно на Скупштини ФСС добио подршку, а променом статута ФСС загарантовано му је да на функцији остате још најмање годину дана.

Данас су свој статут са статутом ФСС ускладили Региони западне и источне Србије, где ће према Караџићевим најавама ускоро бити изграђена четири вештачка терена стандардних димензија, на локацијама које ће бити одређене.са локалним самоуправама.

Захтев за Караџићеву смену покренула је Црвене звезда, а према последњим информацијама функционери црвено-белих Славиша Кокеза и Звездан Терзић за сада имају подршку ФС Београда, док је неизвесна ситуација у Војводини, пошто је прошле недеље председник тог савеза Ратко Боровница поднео оставку.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко

12.11.2014 01:44

Куд че вечи кримос од тебе, гробара Србијанског фудбала.

ОДГОВОРИТЕ