Tole: Ne dam savez krimosima!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) poručio je u utorak da će, za godinu ili godinu i po, kada bude odlazio sa te funkcije, ostaviti Savez poštenim ljudima i da neće dozvoliti da ga naslede menadžeri i kriminalci!

Fudbal 11.11.2014 | 21:30
Tole: Ne dam savez krimosima!

Na dan kada je dobio podršku fudbalskih regiona istočne i zapadne Srbije, Tomislav Karadžić uputio je konkretnu i oštru poruku opoziciji, koja uveliko radi na njegovoj smeni.

Posle odlaska sa vlasti njegovih saradnika u fudbalskoj Vojvodini i nakon "napada" lobija okupljenog oko FK Crvena zvezda na čelne pozicije Fudbalskog saveza Beograda, predsednik FSS posetio je Kragujevac i poručio:

"Kada budem odlazio, a sa mnom i jedan broj ljudi, naći ću naslednike koji će pošteno da rade, investiraju, da ne kradu, ne prodaju fudbalere i da ne nameštaju selektore".

On je dodao da "grupica ljudi, menadžera iz zemlje i inostranstva, ima za cilj da preuzme Savez, vodi kadrovsku politiku selektora, vodi mlađe selekcije i A reprezentaciju".

"Mi se za sada tome odupiremo. Naravno, svi smo podložni ocenama, ali što je u našim mogucnostima ponudili smo fudbalu i pošteno je da nekom ko je juče došao u fudbal i ko se bavi kriminalnim poslovima ne damo fudbalski savez, ni Srbije, ni regiona, ni opštine", poručio je Karadžić.

Karadžić je nedavno na Skupštini FSS dobio podršku, a promenom statuta FSS zagarantovano mu je da na funkciji ostate još najmanje godinu dana.

Danas su svoj statut sa statutom FSS uskladili Regioni zapadne i istočne Srbije, gde će prema Karadžićevim najavama uskoro biti izgrađena četiri veštačka terena standardnih dimenzija, na lokacijama koje će biti određene.sa lokalnim samoupravama.

Zahtev za Karadžićevu smenu pokrenula je Crvene zvezda, a prema poslednjim informacijama funkcioneri crveno-belih Slaviša Kokeza i Zvezdan Terzić za sada imaju podršku FS Beograda, dok je neizvesna situacija u Vojvodini, pošto je prošle nedelje predsednik tog saveza Ratko Borovnica podneo ostavku.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Milojko

12.11.2014 01:44

Kud če veči krimos od tebe, grobara Srbijanskog fudbala.

ODGOVORITE