Толе: Жалба послата, морамо побједити Данце!

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић рекао је да је послата жалба Европској фудбалској унији на казну од минус три бода због прекида утакмице са Албанијом, али и да је због свега победа против Данске императив.

Фудбал 12.11.2014 | 10:00
Толе: Жалба послата, морамо побједити Данце!

"Против Јерменије смо освојили бод, али уверен сам да ће та селекција кад буде комплетна многима помрсити рачуне. После тога је дошсла утакмица са Албанијом, ситуација која је диктирана изнутра и споља, и нашли смо се у великом проблему. Жалба ће са завршетком овог дана бити упућена вишем органу УЕФА, покушаћемо да оборимо одлуку која је донета и дођемо до бољег решења", изјавио је Караџић на Скупштини Фудбалског савеза Региона западне Србије и упозорио да "и са тим минусом морамо да рачунамо".

"Морамо све да учинимо да против Данске освојимо три бода и на табели са четири бода стигнемо Данску и Албанију", нагласио је Караџић.

Утакмица И групе квалификација за првенство Европе између Србије и Данске игра се у петак од 20.45 сати на стадиону Партизана, без присуства гледалаца.

Коментари / 0

Оставите коментар