Tole: Žalba poslata, moramo pobjediti Dance!

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji na kaznu od minus tri boda zbog prekida utakmice sa Albanijom, ali i da je zbog svega pobeda protiv Danske imperativ.

Fudbal 12.11.2014 | 10:00
Tole: Žalba poslata, moramo pobjediti Dance!

"Protiv Jermenije smo osvojili bod, ali uveren sam da će ta selekcija kad bude kompletna mnogima pomrsiti račune. Posle toga je došsla utakmica sa Albanijom, situacija koja je diktirana iznutra i spolja, i našli smo se u velikom problemu. Žalba će sa završetkom ovog dana biti upućena višem organu UEFA, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja", izjavio je Karadžić na Skupštini Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije i upozorio da "i sa tim minusom moramo da računamo".

"Moramo sve da učinimo da protiv Danske osvojimo tri boda i na tabeli sa četiri boda stignemo Dansku i Albaniju", naglasio je Karadžić.

Utakmica I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 sati na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.

Komentari / 0

Ostavite komentar