Вулгарни Роналдо, Месија зове...?!

Ривалство између Лионела Месија и Кристијана Роналда одавно је превазишло оквире данашњег фудбала, сваким даном је све јаче и један другог терају да буду бољи. Иако никада нису били у лошим односима, нису баш ни пријатељи, а ас мадридског Реала открио је како зову најбољег играча Барселоне.

Фудбал 11.11.2014 | 23:15
Вулгарни Роналдо, Месија зове...?!

Међусобно су се поштовали до сада, углавном имају речи хвале један за другог, Меси је често знао да истакне како Португалац има разоран ударац и да одлично игра главом, али је ривалство сводио на ниво два највећа шпанска клуба.

"Меси и ја смо различити као Порше и Ферари", знао је да каже Роналдо, али је британски "Телеграф" открио како према Месију заправо немају ни мало поштовања у свлачионици Мадриђана и да га називају погрдним именима.

Како наводи острвски лист, Кристијано је аргентинском чаробњаку дао увредљив надимак "мотхерфу***р", што би у најблажем преводу значило лоша особа, а однос са Месијем пореди као однос вишегодишње нетрепељивости између Републике Ирске и Велике Британије.

Такође, његови саиграчи, не сви, неукусно се шале на Месијев рачун називајући га "Роналдовим кућним љубимцем који може да стане у торбицу", али и много горе са дугачке листе увреда.

Можда им само смета што је Меси пре Роналда изједначио Раулов рекорд од 71 гола у Лиги шампиона, а најбољи играч Реала је постигао један мање у елитном такмичењу.

Коментари / 0

Оставите коментар