Vulgarni Ronaldo, Mesija zove...?!

Rivalstvo između Lionela Mesija i Kristijana Ronalda odavno je prevazišlo okvire današnjeg fudbala, svakim danom je sve jače i jedan drugog teraju da budu bolji. Iako nikada nisu bili u lošim odnosima, nisu baš ni prijatelji, a as madridskog Reala otkrio je kako zovu najboljeg igrača Barselone.

Fudbal 11.11.2014 | 23:15
Vulgarni Ronaldo, Mesija zove...?!

Međusobno su se poštovali do sada, uglavnom imaju reči hvale jedan za drugog, Mesi je često znao da istakne kako Portugalac ima razoran udarac i da odlično igra glavom, ali je rivalstvo svodio na nivo dva najveća španska kluba.

"Mesi i ja smo različiti kao Porše i Ferari", znao je da kaže Ronaldo, ali je britanski "Telegraf" otkrio kako prema Mesiju zapravo nemaju ni malo poštovanja u svlačionici Madriđana i da ga nazivaju pogrdnim imenima.

Kako navodi ostrvski list, Kristijano je argentinskom čarobnjaku dao uvredljiv nadimak "motherfu***r", što bi u najblažem prevodu značilo loša osoba, a odnos sa Mesijem poredi kao odnos višegodišnje netrepeljivosti između Republike Irske i Velike Britanije.

Takođe, njegovi saigrači, ne svi, neukusno se šale na Mesijev račun nazivajući ga "Ronaldovim kućnim ljubimcem koji može da stane u torbicu", ali i mnogo gore sa dugačke liste uvreda.

Možda im samo smeta što je Mesi pre Ronalda izjednačio Raulov rekord od 71 gola u Ligi šampiona, a najbolji igrač Reala je postigao jedan manje u elitnom takmičenju.

Komentari / 0

Ostavite komentar