Папе не зове никога умјесто повређених

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине у недјељу ће на стадиону Сами Офер у Хаифи играти сусрет четвртог кола квалификација за одлазак на Европско првенство у Француској, против Израела.

Фудбал 11.11.2014 | 22:00
Папе не зове никога умјесто повређених

Пред дуел у Израелу, наш национални тим десеткован је повредама, а селектор Сушић остао је без нападача након што су се повриједили Един Џеко и Ведад Ибишевић.

Прво се повриједио Ведад Ибишевић пред дуел са Ајнтрахтом из Франкфурта, а нападач нашег националног тима одсуствоваће осам седмица због повреде пете.

Током протеклог викенда нашу репрезентацију погодила је нова повреда. Капитен нашег националног тима, Един Џеко, повриједио се у сусрету са QПР-ом, а због повреде листа одсуствоваће три седмице.

Повреду је претрпио и Авдија Вршајевић, који има руптуру десног лигамента, а под великим знаком питања је и наступ Тина Свен Сушића који је повриједио лијеви адуктор.

"Позвао сам Зорана Квржића и поред њега нећу звати више никога. Нема више ни времена, а играмо само једну утакмицу. Да играмо двије утакмице у овом термину, позив би вјероватно добио још неко. Имам на располагању 18-19 играча и сматрам како је то довољно за Израел," рекао је селектор Сушић.

Коментари / 0

Оставите коментар