Карлосе, реци ДА!

Челници Јувентуса презадовољни учинком аргентинског фудбалера најављују да ће ускоро започети преговоре са њим о продужетку сарадње.

Фудбал 12.11.2014 | 10:15
Карлосе, реци ДА!

Карлос Тевез игра одлично у Јувентусу. Председник "старе даме" Ђузепе Марота не крије то, због чега је већ најавио да ће са аргентинским фудбалером разговарати о новом уговору, иако му садашњи истиче за годину и по дана.

"Имамо одличан однос са Карлосом. Он је права звезда. Јасно је да воли дрес који носи и лично бих био веома срећан када би продужио уговор, који истиче за годину и по дана. Уколико жели да остане у Јувентусу, уопште неће бити проблема. Ускоро ћемо и причати о томе", изјавио је за "Коријере дело спорт" председник Јувентуса Ђузепе Марота.

Тевез је ове године одиграо 10 мечева у Серији А и постигао осам погодака, а челнике и навијаче Јувентуса "купио" је голчином против Парме (7:0) у недељу.

"Тевезов гол виђа се само у филмовима. Он ће сигурно ући у фудбалску историју", рекао је Марота.

Одличне игре у дресу Јувентуса утицале су на то да Тевез после три године паузе добије позив у репрезентацију Аргентине. Он ће поново за "гаучосе" заиграти у среду у Лондону, на пријателсјком дуелу против Хрватске.

Коментари / 0

Оставите коментар