Karlose, reci DA!

Čelnici Juventusa prezadovoljni učinkom argentinskog fudbalera najavljuju da će uskoro započeti pregovore sa njim o produžetku saradnje.

Fudbal 12.11.2014 | 10:15
Karlose, reci DA!

Karlos Tevez igra odlično u Juventusu. Predsednik "stare dame" Đuzepe Marota ne krije to, zbog čega je već najavio da će sa argentinskim fudbalerom razgovarati o novom ugovoru, iako mu sadašnji ističe za godinu i po dana.

"Imamo odličan odnos sa Karlosom. On je prava zvezda. Jasno je da voli dres koji nosi i lično bih bio veoma srećan kada bi produžio ugovor, koji ističe za godinu i po dana. Ukoliko želi da ostane u Juventusu, uopšte neće biti problema. Uskoro ćemo i pričati o tome", izjavio je za "Korijere delo sport" predsednik Juventusa Đuzepe Marota.

Tevez je ove godine odigrao 10 mečeva u Seriji A i postigao osam pogodaka, a čelnike i navijače Juventusa "kupio" je golčinom protiv Parme (7:0) u nedelju.

"Tevezov gol viđa se samo u filmovima. On će sigurno ući u fudbalsku istoriju", rekao je Marota.

Odlične igre u dresu Juventusa uticale su na to da Tevez posle tri godine pauze dobije poziv u reprezentaciju Argentine. On će ponovo za "gaučose" zaigrati u sredu u Londonu, na prijatelsjkom duelu protiv Hrvatske.

Komentari / 0

Ostavite komentar