''Шкунтелар'' најбољи нападач Партизана за 20 година!

У последњих 20 година Партизан није имао успешнијег нападача од Петра Шкулетића, који после краће кризе опет тресе мреже као од шале и први је стрелац Јелен Суперлиге.

Фудбал 11.11.2014 | 19:30
''Шкунтелар'' најбољи нападач Партизана за 20 година!

Његов хет-трик за победу над Спартаком у Суботици од 3:0 поправила су убедљиву статистику која каже да је на 20 утакмица постигао 16 голова, од чега 11 у Суперлиги и осамио се на челу листе стрелаца, а у последњих 20 година нико од нападача тима из Хумске није имао бољи учинак.

"Нисам веровао да ће бити баш тако добро. Знао сам да ће бити боље него када сам дошао у Партизан, јер је требало времена. Не за адаптацију, јер сам одрастао у клубу и знам сваки детаљ функционисања, већ за уигравање. Сада смо већ скоро годину на окупу, цела екипа је остала. Знам како сваки од саиграча 'дише', знам када ће доћи лопта, одакле, шта сам треба да урадим у некој ситуацији. То је велика предност како за цео тим, тако и за мене лично", рекао је Шкулетић за клупски сајт.

Снажни нападач од свих саиграча посебно цени капитена Сашу Илића, који је у Суботици исписао још једну страницу блиставе каријере и одиграо 700. утакмицу у црно-белом дресу.

"Имаћу о чему да причам деци, ту нема дилеме. Част ми је сама чињеница да играм са Сашом, а још и да будем сведок таквог јубилеја, чини ме поносним. Одиграти 700 утакмица у Партизану, у земљи Србији, где играче углавном теже да оду у иностранство, уз то бити и један од најбољих играча са 36 година, то је за свако поштовање", хвали Шкулетић легендарног везисту.

Коментари / 0

Оставите коментар