''Škuntelar'' najbolji napadač Partizana za 20 godina!

U poslednjih 20 godina Partizan nije imao uspešnijeg napadača od Petra Škuletića, koji posle kraće krize opet trese mreže kao od šale i prvi je strelac Jelen Superlige.

Fudbal 11.11.2014 | 19:30
''Škuntelar'' najbolji napadač Partizana za 20 godina!

Njegov het-trik za pobedu nad Spartakom u Subotici od 3:0 popravila su ubedljivu statistiku koja kaže da je na 20 utakmica postigao 16 golova, od čega 11 u Superligi i osamio se na čelu liste strelaca, a u poslednjih 20 godina niko od napadača tima iz Humske nije imao bolji učinak.

"Nisam verovao da će biti baš tako dobro. Znao sam da će biti bolje nego kada sam došao u Partizan, jer je trebalo vremena. Ne za adaptaciju, jer sam odrastao u klubu i znam svaki detalj funkcionisanja, već za uigravanje. Sada smo već skoro godinu na okupu, cela ekipa je ostala. Znam kako svaki od saigrača 'diše', znam kada će doći lopta, odakle, šta sam treba da uradim u nekoj situaciji. To je velika prednost kako za ceo tim, tako i za mene lično", rekao je Škuletić za klupski sajt.

Snažni napadač od svih saigrača posebno ceni kapitena Sašu Ilića, koji je u Subotici ispisao još jednu stranicu blistave karijere i odigrao 700. utakmicu u crno-belom dresu.

"Imaću o čemu da pričam deci, tu nema dileme. Čast mi je sama činjenica da igram sa Sašom, a još i da budem svedok takvog jubileja, čini me ponosnim. Odigrati 700 utakmica u Partizanu, u zemlji Srbiji, gde igrače uglavnom teže da odu u inostranstvo, uz to biti i jedan od najboljih igrača sa 36 godina, to je za svako poštovanje", hvali Škuletić legendarnog vezistu.

Komentari / 0

Ostavite komentar