Толета ''случајно прислушкивали''!

У Партизан, наводно, "улазе милиони евра", а стиже и нови председник, извесни "господин Поповић", док "Миле Јовичић не може да нађе паре".

Фудбал 11.11.2014 | 16:30
Толета ''случајно прислушкивали''!

"Не вреди, бре, у том клубу нема пара. Ова Управа не може да нађе новац. Ја се чујем с Милетом (потпредседником Партизана Јовичићем, прим. аут) скоро свако вече, он не може финансијски да подигне клуб".

"Миле је Ружићев кандидат, али ћемо покушати све да договоримо са Вучићем. Требало би да идем с њим на кафу. Било би добро када би Поповић ушао тамо. Он би могао да донесе 5.000.000 евра у клуб. Ми ћемо ти помоћи, клуб ће стати уз тебе, да не буде промена у наредних годину дана. Терзић је практично сам, Кокеза се повукао и не уплиће се много".

"Мени су навијачи тражили да се вратим у Партизан, али ја сам им рекао да ми не пада на памет. То не долази у обзир!"

"Јасно. Било би добро да се Миле ипак сачува у клубу".

Овако је, према писању данашњег "Информера", изгледао случајно прислушкиван разговор између председника ФСС Томислава Караџића и извесног Митра.

Касније, пише лист, "Митар је са свог телефона позвао поменутог Поповића, који би требало да буде нови председник Партизана и дао телефон Караџићу. Није било могуће у потпуности чути о чему је председник ФСС разговарао са мистериозним бизнисменом, али у једном тренутку је деловало као да Караџић од Поповича добија гаранције да је могуће донети 3.000.000 евра у Партизан".

"Три милиона евра. Хвала, Попе, било ми је задовољствио да разговарам с тобом", рекао је Караџић, наводно, а преноси лист.

На крају, каже се следеће:

"Разговор између Томислава Караџића и Митра завршен је тако што је председник ФСС упитао свог саговорника хоће ли Новак Ђоковић успети да савлада Марина Чилића на Мастерсу у Лондону".

Ово је ударна прича "Информера" за уторак, у којој се наводи да је Караџић случајно прислушкиван када је новинар тог листа покушао да добије првог човека ФСС и разговара о жалби због одлуке УЕФА.

"Међутим, уместо да одбије позив, он се јавио, спустио телефон на сто и почео да разговара са саговорником којег је ословљавао са - Митре", пише лист.

"Информер" тврди да има сазнања о томе да је Караџић разговарао са чланом УО Партизана, Зораном Поповићем, привредником чија се фирма "ЕМЦ Холдинг" бави увозом и извозом свиња у Русију. Он ће, пише аутор, имати Караџићеву и подршку свих људи из Партизана. А, Митар? То је, наводно, Митар Николић, дугогодишњи Толетов пријатељ, који је учествовао у изградњу Куће фудбала у Пазови.

Коментари / 0

Оставите коментар