Toleta ''slučajno prisluškivali''!

U Partizan, navodno, "ulaze milioni evra", a stiže i novi predsednik, izvesni "gospodin Popović", dok "Mile Jovičić ne može da nađe pare".

Fudbal 11.11.2014 | 16:30
Toleta ''slučajno prisluškivali''!

"Ne vredi, bre, u tom klubu nema para. Ova Uprava ne može da nađe novac. Ja se čujem s Miletom (potpredsednikom Partizana Jovičićem, prim. aut) skoro svako veče, on ne može finansijski da podigne klub".

"Mile je Ružićev kandidat, ali ćemo pokušati sve da dogovorimo sa Vučićem. Trebalo bi da idem s njim na kafu. Bilo bi dobro kada bi Popović ušao tamo. On bi mogao da donese 5.000.000 evra u klub. Mi ćemo ti pomoći, klub će stati uz tebe, da ne bude promena u narednih godinu dana. Terzić je praktično sam, Kokeza se povukao i ne upliće se mnogo".

"Meni su navijači tražili da se vratim u Partizan, ali ja sam im rekao da mi ne pada na pamet. To ne dolazi u obzir!"

"Jasno. Bilo bi dobro da se Mile ipak sačuva u klubu".

Ovako je, prema pisanju današnjeg "Informera", izgledao slučajno prisluškivan razgovor između predsednika FSS Tomislava Karadžića i izvesnog Mitra.

Kasnije, piše list, "Mitar je sa svog telefona pozvao pomenutog Popovića, koji bi trebalo da bude novi predsednik Partizana i dao telefon Karadžiću. Nije bilo moguće u potpunosti čuti o čemu je predsednik FSS razgovarao sa misterioznim biznismenom, ali u jednom trenutku je delovalo kao da Karadžić od Popoviča dobija garancije da je moguće doneti 3.000.000 evra u Partizan".

"Tri miliona evra. Hvala, Pope, bilo mi je zadovoljstvio da razgovaram s tobom", rekao je Karadžić, navodno, a prenosi list.

Na kraju, kaže se sledeće:

"Razgovor između Tomislava Karadžića i Mitra završen je tako što je predsednik FSS upitao svog sagovornika hoće li Novak Đoković uspeti da savlada Marina Čilića na Mastersu u Londonu".

Ovo je udarna priča "Informera" za utorak, u kojoj se navodi da je Karadžić slučajno prisluškivan kada je novinar tog lista pokušao da dobije prvog čoveka FSS i razgovara o žalbi zbog odluke UEFA.

"Međutim, umesto da odbije poziv, on se javio, spustio telefon na sto i počeo da razgovara sa sagovornikom kojeg je oslovljavao sa - Mitre", piše list.

"Informer" tvrdi da ima saznanja o tome da je Karadžić razgovarao sa članom UO Partizana, Zoranom Popovićem, privrednikom čija se firma "EMC Holding" bavi uvozom i izvozom svinja u Rusiju. On će, piše autor, imati Karadžićevu i podršku svih ljudi iz Partizana. A, Mitar? To je, navodno, Mitar Nikolić, dugogodišnji Toletov prijatelj, koji je učestvovao u izgradnju Kuće fudbala u Pazovi.

Komentari / 0

Ostavite komentar