Данци ће имати навијаче против Србије!

Упркос томе што ће утакмица Србија - Данска, у петак, бити одиграна пред празним трибинама, 150 Данаца доћи ће у Београд.

Фудбал 11.11.2014 | 16:15
Данци ће имати навијаче против Србије!

Фудбалери Данске, ипак, имаће подршку навијача у Хумској!

Али, изгледа, само на тренингу...

Упркос томе што је УЕФА, казнивши ФСС због лоше организације утакмице са Албанијом, затворила трибине у Хумској за наредне две утакмице квалификација за ЕУРО, наш први наредни ривал, Данска, планира да доведе фанове у српску престоницу.

Од ФСС, затражено је да око 150 власника улазница за меч Србија - Данска, буде пуштено на трибине макар на последњем тренингу екипе пред утакмицу, дакле у четвртак увече.

Према речима генералног секретара ФСС, Зорана Лаковића, ми ћемо као организатори морати да њихову жељу спроведемо у дело, ако то буде тражила УЕФА.

"Интересантан је захтев Данаца који су својим навијачима већ продали око 150 улазница за меч у Београду и они сада инсистирају да њихове присталице са картама бар уђу на последњи тренинг свог тима, вече пре утакмице. Ипак, о томе не одлучујемо ми, него УЕФА", рекао је Лаковић за "Вечерње новости".
Лаковић је поновио да ће ФСС искористити право на жалбу на одлуку УЕФА да наш савез и национални тим казни играњем пред празним трибинама и, што је још горе, одузимањем три бода упркос томе што је утакмица са Албанијом регистрована резултатом 3:0.

Коментари / 0

Оставите коментар