Danci će imati navijače protiv Srbije!

Uprkos tome što će utakmica Srbija - Danska, u petak, biti odigrana pred praznim tribinama, 150 Danaca doći će u Beograd.

Fudbal 11.11.2014 | 16:15
Danci će imati navijače protiv Srbije!

Fudbaleri Danske, ipak, imaće podršku navijača u Humskoj!

Ali, izgleda, samo na treningu...

Uprkos tome što je UEFA, kaznivši FSS zbog loše organizacije utakmice sa Albanijom, zatvorila tribine u Humskoj za naredne dve utakmice kvalifikacija za EURO, naš prvi naredni rival, Danska, planira da dovede fanove u srpsku prestonicu.

Od FSS, zatraženo je da oko 150 vlasnika ulaznica za meč Srbija - Danska, bude pušteno na tribine makar na poslednjem treningu ekipe pred utakmicu, dakle u četvrtak uveče.

Prema rečima generalnog sekretara FSS, Zorana Lakovića, mi ćemo kao organizatori morati da njihovu želju sprovedemo u delo, ako to bude tražila UEFA.

"Interesantan je zahtev Danaca koji su svojim navijačima već prodali oko 150 ulaznica za meč u Beogradu i oni sada insistiraju da njihove pristalice sa kartama bar uđu na poslednji trening svog tima, veče pre utakmice. Ipak, o tome ne odlučujemo mi, nego UEFA", rekao je Laković za "Večernje novosti".
Laković je ponovio da će FSS iskoristiti pravo na žalbu na odluku UEFA da naš savez i nacionalni tim kazni igranjem pred praznim tribinama i, što je još gore, oduzimanjem tri boda uprkos tome što je utakmica sa Albanijom registrovana rezultatom 3:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar