Катарина Ребрача продаје посуђе по кућама

Катарина Ребрача је пре три године оптужена да је проневерила 37 милиона динара из своје хуманитарне фондације која се бавила превенцијом рака дојке.

Србија 11.11.2014 | 13:53
Катарина Ребрача продаје посуђе по кућама

Данас Ребрача продаје пластично посуђе по кућама. Очигледно је да бивша менекенка није имала много избора, па је решила да побољша свој буџет тако што у име једне познате фирме учествује у презентацијама кухињског прибора.

- Катарина Ребрача се бави продајом пластичног посуђа. Промовише га по становима и држи презентације о роби која се нуди купцима. Присуствовала сам једној кућној продаји на којој је Катарина нудила посуђе. Колико знам, сви ти продавци добијају проценат од продатих производа – каже извор.

Ребрачин блиски пријатељ потврдио је ову информацију, објаснивши да се Ребрача нашла у незавидној финансијској ситуацији.

- Сналази се како зна и уме. Бивши муж, са којим има ћеркицу Антонију, даје јој мало новца, што није ни приближно довољно за живот на какав је она навикла – објашњава Катаринин пријатељ и додаје да њој велики проблем представља то што не сме да напусти Србију.

- Катарина је одрасла у Њујорку и студирала је на Беверли Хилсу, а сада због суђења не сме да напусти Србију. Можда би и више зарађивала да може да оде у иностранство. Она је баш у незавидној ситуацији последње три године, од када су је оптужили за проневеру новца.Катарина, пак, тврди да је на презентацији била само гост.

- Само сам гостовала на тој презентацији. Не продајем посуђе. Не знам шта хоћете да вам кажем – изјавила је Ребрача.

Извор: Информер

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

панто

11.11.2014 15:38

Па ста ако је оптузена, а судјење никако да се ријеси и сад док цека треба да цркне. Бунимо се на Хаг а нисмо ниста бољи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

О Србијо

12.11.2014 08:14

Мозда би неки могли,бар док се не доказе икаква кривица,да пусте зену на миру.

ОДГОВОРИТЕ