Katarina Rebrača prodaje posuđe po kućama

Katarina Rebrača je pre tri godine optužena da je proneverila 37 miliona dinara iz svoje humanitarne fondacije koja se bavila prevencijom raka dojke.

Srbija 11.11.2014 | 13:53
Katarina Rebrača prodaje posuđe po kućama

Danas Rebrača prodaje plastično posuđe po kućama. Očigledno je da bivša menekenka nije imala mnogo izbora, pa je rešila da poboljša svoj budžet tako što u ime jedne poznate firme učestvuje u prezentacijama kuhinjskog pribora.

- Katarina Rebrača se bavi prodajom plastičnog posuđa. Promoviše ga po stanovima i drži prezentacije o robi koja se nudi kupcima. Prisustvovala sam jednoj kućnoj prodaji na kojoj je Katarina nudila posuđe. Koliko znam, svi ti prodavci dobijaju procenat od prodatih proizvoda – kaže izvor.

Rebračin bliski prijatelj potvrdio je ovu informaciju, objasnivši da se Rebrača našla u nezavidnoj finansijskoj situaciji.

- Snalazi se kako zna i ume. Bivši muž, sa kojim ima ćerkicu Antoniju, daje joj malo novca, što nije ni približno dovoljno za život na kakav je ona navikla – objašnjava Katarinin prijatelj i dodaje da njoj veliki problem predstavlja to što ne sme da napusti Srbiju.

- Katarina je odrasla u Njujorku i studirala je na Beverli Hilsu, a sada zbog suđenja ne sme da napusti Srbiju. Možda bi i više zarađivala da može da ode u inostranstvo. Ona je baš u nezavidnoj situaciji poslednje tri godine, od kada su je optužili za proneveru novca.Katarina, pak, tvrdi da je na prezentaciji bila samo gost.

- Samo sam gostovala na toj prezentaciji. Ne prodajem posuđe. Ne znam šta hoćete da vam kažem – izjavila je Rebrača.

Izvor: Informer

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

panto

11.11.2014 15:38

Pa sta ako je optuzena, a sudjenje nikako da se rijesi i sad dok ceka treba da crkne. Bunimo se na Hag a nismo nista bolji.

ODGOVORITE
Name

O Srbijo

12.11.2014 08:14

Mozda bi neki mogli,bar dok se ne dokaze ikakva krivica,da puste zenu na miru.

ODGOVORITE