Како за викенд играше Адвокатови ''Орлови''?

У бројкама, од 26 играча на које Дик Адвокат рачуна у утакмици са Данском њих осамнаесторица су играли током викенда.

Фудбал 10.11.2014 | 21:20
Како за викенд играше Адвокатови ''Орлови''?

Тројица су били стрелци, а у свим линијама Холанђанин има довољан избор међу онима који су стандардни у својим тимовима.

Бранили су Стојковић и Рајковић, играла шесторица дефанзиваца (Ивановић, Бишевац, Томовић, Д. Тошић, Максимовић и Митровић), седморица играча средине терена (Кузмановић, Петровић, З/ Тошић, Игњовски, Тадић, Матић, Гудељ) и тројица нападача (Ђорђевић, Митровић и Лазовић).

Постигли су укупно три гола, имали три асистенције и добили четири жута картона.

Макаби из Хаифе остварио је победу у дуелу са Хапоелом Акре (1:0) а Владимир Стојковић, једна од ретких светлих тачака екипа Александра Станојевића од почетка сезоне, сачувао је свој гол. Није савладан ни Предраг Рајковић, млади голман Црвене звезде је у ремију свог тима са Чукаричким (0:0) добро обавио посао. Удинезе је грао нерешено у Палерму (1:1), Жељко Бркић седео на клупи за резерве.

Добри Бранислав Ивановић и Немања Матић су са Челсијем добили дерби кола у Премијерлиги (2:1), и један и други провели на терену по 90 минута, Матић уписао асистенцију, Ивановић добио жути картон. Лазара Марковића није било у саставу Ливерпула, као ни повређеног Александра Коларова у Манчестер Ситију који је играо нерешено на гостовању Квинс Парк Ренџерсу (2:2). У саставу није било ни Матије Настасића.

Лацио је поражен од Емполија (2:1), Филип Ђорђевић је одиграо свих 90 минута и постигао једини гол за госте, Душана Басте није било у тиму. Изгубила је и Фиорентина, од Наполија у Фиренци, Ненад Томовић играо је свих 90 минута. Никола Максимовић нашао се у стартној постави Торина на гостовању Роми (0:3).

Милан Бишевац био је одличан у новој победи Лиона, над Генгамом, 3:1, асистирао је за први гол свог тима. Добру партију је пружио и Стефан Митровић у победи Фрајбурга над Шалкеом (2:0).

Душко Тошић и Радосав Петровић играли су за Генчлербирлиги на гостовању Касимпаши (2:2).

Антонио Рукавина посматрао је са клупе за резерве реми свог Виљареала на гостовању Еспањолу (1:1). Здравко Кузмановић је био стартер у екипи Интера у ремију са Вероном (2:2). Александар Игњовски ушао је у игру у последњем минуту а његов Ајнтрахт убедљиво је поражен од Бајерна из Минхена (4:0). Мајнц је приредио изненађење на гостовању Бајеру у Леверкузену (0:0), Филип Ђуричић седео је на клупи за резерве.

Борусија из Дортмунда победом над имењацима из Менхенгладбаха (1:0) побегла са дна табеле, Милош Јојић није играо. Зоран Тошић јесте, пола сата у поразу ЦСКА од градског ривала Динама (1:0).

Немања Гудељ постигао је гол одлуке у победи АЗ Алкмара на гостовању НАК Бреди (1:0), добио жути картон и одиграо свих 90 минута. Душан Тадић одиграо је 90 минута за Саутемптон у победи над Лестером (2:0).

Александар Митровић постигао је гол у победи Андерлехта на гостовању Генту (2:0) и још једном, после сјајног наступа против Арсенала, оставио добар утисак. Данко Лазовић је био асистент за један гол Партизана на гостовању Спартаку (3:0).

Коментари / 0

Оставите коментар