Kako za vikend igraše Advokatovi ''Orlovi''?

U brojkama, od 26 igrača na koje Dik Advokat računa u utakmici sa Danskom njih osamnaestorica su igrali tokom vikenda.

Fudbal 10.11.2014 | 21:20
Kako za vikend igraše Advokatovi ''Orlovi''?

Trojica su bili strelci, a u svim linijama Holanđanin ima dovoljan izbor među onima koji su standardni u svojim timovima.

Branili su Stojković i Rajković, igrala šestorica defanzivaca (Ivanović, Biševac, Tomović, D. Tošić, Maksimović i Mitrović), sedmorica igrača sredine terena (Kuzmanović, Petrović, Z/ Tošić, Ignjovski, Tadić, Matić, Gudelj) i trojica napadača (Đorđević, Mitrović i Lazović).

Postigli su ukupno tri gola, imali tri asistencije i dobili četiri žuta kartona.

Makabi iz Haife ostvario je pobedu u duelu sa Hapoelom Akre (1:0) a Vladimir Stojković, jedna od retkih svetlih tačaka ekipa Aleksandra Stanojevića od početka sezone, sačuvao je svoj gol. Nije savladan ni Predrag Rajković, mladi golman Crvene zvezde je u remiju svog tima sa Čukaričkim (0:0) dobro obavio posao. Udineze je grao nerešeno u Palermu (1:1), Željko Brkić sedeo na klupi za rezerve.

Dobri Branislav Ivanović i Nemanja Matić su sa Čelsijem dobili derbi kola u Premijerligi (2:1), i jedan i drugi proveli na terenu po 90 minuta, Matić upisao asistenciju, Ivanović dobio žuti karton. Lazara Markovića nije bilo u sastavu Liverpula, kao ni povređenog Aleksandra Kolarova u Mančester Sitiju koji je igrao nerešeno na gostovanju Kvins Park Rendžersu (2:2). U sastavu nije bilo ni Matije Nastasića.

Lacio je poražen od Empolija (2:1), Filip Đorđević je odigrao svih 90 minuta i postigao jedini gol za goste, Dušana Baste nije bilo u timu. Izgubila je i Fiorentina, od Napolija u Firenci, Nenad Tomović igrao je svih 90 minuta. Nikola Maksimović našao se u startnoj postavi Torina na gostovanju Romi (0:3).

Milan Biševac bio je odličan u novoj pobedi Liona, nad Gengamom, 3:1, asistirao je za prvi gol svog tima. Dobru partiju je pružio i Stefan Mitrović u pobedi Frajburga nad Šalkeom (2:0).

Duško Tošić i Radosav Petrović igrali su za Genčlerbirligi na gostovanju Kasimpaši (2:2).

Antonio Rukavina posmatrao je sa klupe za rezerve remi svog Viljareala na gostovanju Espanjolu (1:1). Zdravko Kuzmanović je bio starter u ekipi Intera u remiju sa Veronom (2:2). Aleksandar Ignjovski ušao je u igru u poslednjem minutu a njegov Ajntraht ubedljivo je poražen od Bajerna iz Minhena (4:0). Majnc je priredio iznenađenje na gostovanju Bajeru u Leverkuzenu (0:0), Filip Đuričić sedeo je na klupi za rezerve.

Borusija iz Dortmunda pobedom nad imenjacima iz Menhengladbaha (1:0) pobegla sa dna tabele, Miloš Jojić nije igrao. Zoran Tošić jeste, pola sata u porazu CSKA od gradskog rivala Dinama (1:0).

Nemanja Gudelj postigao je gol odluke u pobedi AZ Alkmara na gostovanju NAK Bredi (1:0), dobio žuti karton i odigrao svih 90 minuta. Dušan Tadić odigrao je 90 minuta za Sautempton u pobedi nad Lesterom (2:0).

Aleksandar Mitrović postigao je gol u pobedi Anderlehta na gostovanju Gentu (2:0) i još jednom, posle sjajnog nastupa protiv Arsenala, ostavio dobar utisak. Danko Lazović je bio asistent za jedan gol Partizana na gostovanju Spartaku (3:0).

Komentari / 0

Ostavite komentar