Мојес иде у Примеру!

Бивши менаџер Манчестер јунајтеда на корак од преузимања Реал Сосиједада.

Фудбал 10.11.2014 | 13:35
Мојес иде у Примеру!

Био је изабран од стране Алекса Фергусона да преузме Манчестер јунајтед, али се није показао да довољно добар. На клупу "ђавола" сео је у мају 2013, а онда је отпуштен непуних годину дана касније - у априлу 2014.
Од тада Дејвид Мојес одмара и мерка понуде, а судећи према писању шпанских и енглеских медија веома је близу да преузме Реал Сосиједад.

Шпански клуб прошле године играо је у Лиги шампиона и завршио на седмом месту у Примери, а ове се налази у агонији. После 10 одиграних мечева налази се на 19. позицији на табели са свега шест освојених бодова и само једном победом, и то против великог Реал Мадрида (4:2). Ипак, тријумф против "краљева" није био довољан да Хагова Арасате остане на клупи, па је добио отказ, што је трећа смена тренера у Примери ове сезоне, након што су то претходно учинили у Кордоби и Левантеу.

Председник ба­скиј­ског клу­ба Јо­кин Апе­ри­бај от­крио да се о на­след­ни­ку Арасатеа пре­го­ва­ра са че­ти­ри трене­ра, а да је први "пик" Мојес, ако је спреман да "поштује филозофију клуба".

Мојес би тако могао ускоро да преузме "врћ кромпир" у Сан Себастију и докаже да у Манчестеру можда нису имали довољно стрпљења за њега.

"Тхе цхосен оне" ускоро би могао да постане "Ел елегидо"...

Коментари / 0

Оставите коментар